Mit szoktatok ebédelni, vacsorázni ilyen melegben?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 14:12
11/13 anonim válasza:
Ugyanazt, mint télen. 24 fok van a lakásban télen-nyáron, télen fűtéstől, nyáron klímától. Nagyon ritka 1-2 foknyi eltérés. Nem élek, táplálkozok másként egyik évszakban sem. Maximum az idénygyümölcsökhöz, zöldségekhez alakítom az étrendünket valamennyire, de ha olyat kívánunk meg, ami épp nem idény (pl. télen epret), ahhoz is hozzá lehet jutni, és meg is szoktam venni. És ugyanúgy megeszem nyáron is a pörköltöt, hiába nehéz kaja, és sokan rá sem bírnak nézni ilyenkor, de télen is eszek jéghideg gyümölcslevest.
12/13 anonim válasza:
Mondjuk a csirkepörkölt nálam is elfogyott = hidegen, a hozzá kifőzött nokedliből lett tegnap a tojásos nokedli mint egytálétel.
Ma csinálok lecsót, de vettem pár db. savanyú almát is, vagy levesnek, vagy csak kompótnak, jó lesz hidegen.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kompót! Köszi, nagyon szeretem Én is, és van is hozzá minden itthon!
2012. júl. 4. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!