Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők: eltérő időbeosztás, alvás-kelés problémája- hogyan oldjátok meg a szexet?
Párom korán kel, így korábban is fekszik le aludni (kb 9). Én viszont mivel nem kell korán kelnem később alvó típus vagyok, így álltam be. Nagyjábol éjfél-1 körül álmosodom be
Következő eleme a problémának hogy én este szexelős típus vagyok, akkor kívánok rá. Mondjuk ezt tudom igazítani páromhoz pl 7-8 órára. De ugye ő ezek után bealszik, én meg nem tudom mit csináljak: sokszor tanulok késő estig vagy filmezek. Ilyenkor másszak ki az ágyból szex után és settenkedjek át egy másik szobába? Pl ha tanulok akkor nincs kedvem a szexhez közben, nem is akarom megszakítani mertnehezebb utána újra nekiállni, inkább ha befejeztem akkor esne jól a szex levezetésnek, de ugye akkor már párom alszik..
ő jobban szereti a reggeli szexet elmondása szerint de 7kor kel, én meg nyilván a késői fekvés miatt tiszta zombi vagyok olyankor, ki se birok kelni az ágyból 9 -10előtt. ilyenkor persze párom már rég a munkahelyén van.
Más is van ezzel így? Nálatok ez hogy működik?
Én ezt egyszerűen megoldottam. Közöltem a munjahelyi vezetőmmel kb 1 hónapja, hogy nem vagyok hajlandó műszakba járni, éjszaja és hétvégén dolgozni. Azóta nyugisabb pozicióban, napközben dolgozom. Így eggyütt vagyunk este és éjszaka.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!