Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, miért gondoljátok azt, hogy egy pasinak mindig a rendelkezésetekre kell állnia, ellenben? Többi lent
Tehát arra gondolok, hogy ha ti megkívánjátok nagyritkán a szexet, akkor a férfi mindig álljon rendelkezésre, függetlenül attól is, hogy esetleg kimerült, fáradt, stb.
Viszont ha a párotoknak lenne éppen kedve, akkor ti nyugodtan mondhattok nemet bármikor?
Elsősorban 30-40 közötti, párkapcsolatban élő hölgyek válaszaira vagyok kiváncsi.
Ne általánosíts. Nálunk én vagyok (voltam) az, aki sokszor kívánta, ő meg nagyon nem, rendszeresen lepattintott, bármit is csináltam. Van amikor a libidó mértéke nem egyezik.
N
Jogos a kérdés. Egy nőnek mindig fájhat a feje, vagy egyszerűen nincs kedve. A férfinak ezt el kell fogadni.
De ha a pasi nem harcra kész amikor a nő szeretné, vagy gyengén teljesít akkor jön a hiszti, meg a cseszegetés.
Nálunk is az volt, mint az elsőnél. Állandóan én másztam rá, ő meg azért hagyta, hogy pár napig leszálljak róla.
Szóval nemcsak olyan van, hogy a pasi kívánja állandóan, a nő meg nem.
N
# 5
Azt hittem hogy csak az én feleségemnek van 29 napos menzesze. (kivéve a február hónapot)
azért, amiért azt gondolja mindenki, hogy ha nagymamához átmegy, akkor 5 perc után már az asztalnál ülsz és finomságokat eszel, amíg ki nem pukkadsz.
Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!