Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, miért gondoljátok azt, hogy egy pasinak mindig a rendelkezésetekre kell állnia, ellenben? Többi lent
Tehát arra gondolok, hogy ha ti megkívánjátok nagyritkán a szexet, akkor a férfi mindig álljon rendelkezésre, függetlenül attól is, hogy esetleg kimerült, fáradt, stb.
Viszont ha a párotoknak lenne éppen kedve, akkor ti nyugodtan mondhattok nemet bármikor?
Elsősorban 30-40 közötti, párkapcsolatban élő hölgyek válaszaira vagyok kiváncsi.
Nekem az excsajom egyszer próbálkozott szexmegvonással.
3 nap mulva egy jobb csajt dugtam már...aztán visszajött és fel volt háborodva.
Férfi vagyok, tehát véleményem van, nem tudásom. Szerintem alapvetően két dologhoz van köze. Az egyik az elhidegülés és unalom. Ha régóta vagy együtt valakivel, akkor egyre ritkábban van kedve a szexhez. És ha te akkor pont nem kívánod, amikor ő igen, akkor jó sokat várhatsz a következőre.
És hogy erre miért úgy reagál a partnered, hogy felelőssé tesz? Egyrészt, mindig könnyebb másokat hibáztatni, mint magunkat, másrészt az is lehet, hogy hozzászokott, hogy te az élet minden területén kiszolgálod az igényeit. És akkor ez sem lehet kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!