Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire tartjátok sportosnak, izmosnak, szexinek, Tóth Andit egy 10-es skálán? Mert én élném a csajt :D és nálam simán hozza a 8-at. Ja, én nem pontozok le senkit, ha eltérő véleményen van
Nekem kulonosebb velemenyem nincs rola
De nem nezz ki rosszul az igaz :)
Szerintem 9-es.
"nálam simán hozza a 8-at"
Minden férfinél hozza, ezt ő is tudja, ezért rakja ki magát állandóan (néha meg énekelget). Ha karbantartja magát még lesz egy jó évtizede, aztán onnan szép lassan már csak lefelé vezet az út, mint minden nő számára.
"aztán onnan szép lassan már csak lefelé vezet az út, mint minden nő számára"
Ezzel szemben a férfiak, akik között huszonévesen még időnként előfordul olyan, aki kopaszodik, netalán túlsúlyos, vagy éppen vékony testalkatú, ahogy a 30-as éveikbe lépnek, szemmel láthatóan kezd dúsulni a hajuk, testük pedig évről-évre egyre izmosabbá és tónusosabbá válik, az egyes egyedeknél addig megfigyelhető sörhas, illetve kötényhas látványos módon visszahúzódik, majd végleg eltűnik.
Az anyatermészet pedig még egy bónuszt tartogat a férfiak számára: potenciájuk életük végéig felfelé ível, így közismert tény, hogy - a halmozottan hátrányos helyzetű nőkkel ellentétben - ők bármilyen magas kort megérnek, életük végéig élvezhetik a szexuális élet nyújtotta örömöket.
Szerintem 11 pont.
Borzasztóan finom kis nő.
Miért lenne kva?
Azért meg szakított a hermónikással? Ő legalább mert szakítani, és nem hablatyolt neki évekig, hogy jujj de szetetlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!