Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos elég perverz a fantáziám és nem merem elmondani a mostani kapcsolatomnak pedig nem vagyok fiatal de tartok tőle hogy nem venné jó néven! Mit szólnatok hozzá ha valaki igy kinyilvánitaná nektek hogy kissé eltérő az igenye?
Nőkhőz szolna a kérdésem milyen reakciót váltana ki belöletek ?
Illetve mit tehetnék ??
Hetero férfi vagyok ..
Lehet nekem is izgató lenne amire a partnerem vágyik. Lehet hogy élvezném, csak magamtól nem jut eszembe. Szerintem mondd el neki.
Nekünk is megírhatod, milyen perverz dolgokra vágysz. Adj néhány ötletet.
Én egy dolognak nem örülnék: a titkolózásnak.
Az egyenesség híve vagyok. Főleg, ha már elvileg szeretitek egymást, elvileg egymás mindene vagytok, akkor nehogy már titkolózni kelljen... El kell mondani, ez is hozzád, a személyedhez tartozik.
Aztán lehet, hogy tetszeni fog neki.
Ha meg nem, akkor sem dől össze a világ. Meg kell vitatni, hogy ez neked mennyire fontos, illetve hogy neki ez mennyire tolerálható, és ha nem sikerül konszenzusra jutni, akkor okoz-e a jövőben olyasmi hiányérzetet ez, ami miatt esetleg mégsem ez lenne az a kapcsolat, amiben a jövődet elképzeled.
Tessék kommunikálni, ez a lényeg!
Igazad van kedves utolsó kommunikáció az alapja!
Sajna igy lett vége a korábbinak!
De miért nem árulja el? Lehet, hogy az örök élet titka....( Brájen élete- Monty Python)...;-)
Szóval nyögd ki már végre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!