Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a fiúról, aki nála sokkal idősebb nővel szexel?
Figyelt kérdés
Legalább 20 évvel...2017. aug. 8. 22:38
3/9 anonim válasza:
Én is toltam 20 évesen 40-es nőket, szzal hajrá!
4/9 anonim válasza:
36 vagyok egy 59 éves kolléganőmmel van viszonyom. Mindkettőnknek jó, szóval sztem semmi gond.
5/9 anonim válasza:
Apámnak is volt jó néhány 38-46 éves nője kapcsolaton kívül.
Én kapcsolatban voltam egy nálam több mint másfélszer idősebb nővel és nem látok negatívumot benne.
Kor nem számít, édes gyermekem.
6/9 anonim válasza:
Hiába írod ki megfordítva. Ugyanaz a véleményem.
"Azt, hogy mindkettővel valami komoly baj van, ha nem képesek a saját korosztályukban párt találni."
7/9 anonim válasza:
Igényes, érett gondolkodású, fontosak neki a belső értékek, az érzelmiintelligencia, a a kiegyensúlyozott gondolkodás,a stabilitás, a lelki összhang,tudja mi a különbség aközött, hogy valakinek puncija és cicije van, és aközött, hogy valaki ízig-vérig nő.
24/F, 39 éves barátnővel.
9/9 anonim válasza:
Én 28 évesen veszítettem el a szüzességemet egy akkor 48 éves nővel és nem bántam meg, mert nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!