Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak már "finomabban" bánnak a nővel szex közben?
Szerintem egy idősebb férfi sokkal többet tud adni ezen a téren!! És nem azért, mert a fiatalabbak tapasztalatlanabbak....sokkal jobban figyel, és ért a dolgahoz és nem csak önző módon a saját igényeit nézi. Nem nagyképűskodik, hogy mekkora szexisten, hanem tényleg teszi a dolgát.
Én huszonéves vagyok, de ha lenne választásom mindenképpen idősebb pasast választanék! És nem, nincs apakomplexusom se a pénzére nincs szükségem!!!
Kb. 45+osakra gondolok.
Úgy értve finomabban, hogy már nem feltétlenül az érzéketlen dugásra hajtanak, figyelnek arra, hogy minőségibb legyen a szex.
igy van a minőségi dugásra mennek
irj ha ijenre vágysz és fiatal vagy kb 20-30 között :-D :-D :-*
45F
finomabban? általánosítás pls...
sosem csak "A dugásra" hajtottam fiatalabb koromban sem. Meg kell beszélni h ki-mit szeret és annyi. Ennyire nehéz ezt megérteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!