Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan viszonyulnak az idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyulnak az idősebb férfiak alkalmi szex esetén a gumihoz?

Figyelt kérdés
40-50 év körüliekre gondolok.
2017. júl. 11. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az ostoba kérdést, már ne haragudj. Szerinted a gumihoz való viszonyulás korfüggő?
2017. júl. 11. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmi kapcsolatban ALAP az Óvszer.

Függetlenül attól hány éves az ember

2017. júl. 11. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha olyan korba kerülök, hogy a velem egyidős nőknek nem kell félniük a teherbe eséstől, hülye leszek gumit húzni. Kellemetlen és ritka hogy kő kemény lenne benne a szerszám, lelankasztja és megfoszt szinte minden ingertől, amire szükségem lenne szex során :).
2017. júl. 11. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Használnak szerintem. Ők már fel fogják, hogy ez nem játék és kell.
2017. júl. 11. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A negyvenesek csak úgy hajlandóak mivel tisztában vannak a veszélyekkel (betegségek, terhesség)

Legalábbis ami nekem 1-2 alkalmi, vagy lazább volt, ott mind ezt tapasztaltam. Bár a fiatalok is így gondolnák...

Ötvenessel még nem voltam, de bizonyára ők is óvatosak.

N

2017. júl. 11. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Valami azért van a kérdésben, én is úgy vettem észre elmesélések alapján, hogy az idősebb pasik mindent megtesznek, csak ne viseljenek óvszert.

A fiataloknak a gumi nem szokott problémát okozni, de az idősebb pasik bepróbálkoznak sokszor gumi nélkül is, jönnek azokkal a dumákkal, hogy "időben kihúzom", "úgyis tablettán vagy" meg "nem tudok óvszerben szexelni"

2017. júl. 12. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt tökéletesen fordítva tapasztalom.

Egy fiatal srác talál ki mindent, nekik még minden mindegy csak dughasson, ha halálos betegséget kap vagy teherbe ejti a lányt a pillanat hevében az is mindegy. Az idősebb férfiak fel fogják már, hogy ennyit azért nem ér, hogy van-e gumi rajta vagy nincs.

2017. júl. 12. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!