Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnak az idősebb férfiak alkalmi szex esetén a gumihoz?
Alkalmi kapcsolatban ALAP az Óvszer.
Függetlenül attól hány éves az ember
A negyvenesek csak úgy hajlandóak mivel tisztában vannak a veszélyekkel (betegségek, terhesség)
Legalábbis ami nekem 1-2 alkalmi, vagy lazább volt, ott mind ezt tapasztaltam. Bár a fiatalok is így gondolnák...
Ötvenessel még nem voltam, de bizonyára ők is óvatosak.
N
Valami azért van a kérdésben, én is úgy vettem észre elmesélések alapján, hogy az idősebb pasik mindent megtesznek, csak ne viseljenek óvszert.
A fiataloknak a gumi nem szokott problémát okozni, de az idősebb pasik bepróbálkoznak sokszor gumi nélkül is, jönnek azokkal a dumákkal, hogy "időben kihúzom", "úgyis tablettán vagy" meg "nem tudok óvszerben szexelni"
Én ezt tökéletesen fordítva tapasztalom.
Egy fiatal srác talál ki mindent, nekik még minden mindegy csak dughasson, ha halálos betegséget kap vagy teherbe ejti a lányt a pillanat hevében az is mindegy. Az idősebb férfiak fel fogják már, hogy ennyit azért nem ér, hogy van-e gumi rajta vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!