Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki idősebb hölggyel jött össze? (10évvel)
Voltam vagy 35, és rámhajtott egy 60 év körüli nő!
Nem volt egy felemelő élmény! (előtte izgalmasnak tartottam!)
Én 17 évesen megismerkedtem a bátyám egyik haverjával.
Ő akkor 27 éves volt. Pár hónapig jártunk, aztán a barátnői miatt szakítottunk, mert szerintük "túl kicsi vagyok hozzá"...
Én erre csak annyit reagáltam, hogy ha ennyit miatt szakítottunk, akkor nem is szeretett igazán..
Mindenesetre én nagyon élveztem azt a pár hónapot. Én sem, és ő sem voltunk tapasztalatlanok, és nagyon jól kijöttünk az ágyban is..:)
Annak idején a fogorvosommal sikerült összejönnöm, összesen (ha jól emlékszem) 4 ilyen alkalmat sikerült találnunk. Jó kis élmény volt: ő 32, én 22 éves voltam. Vágytam volna (már akkor is) egy 40-es, 50-es hölgyre, de egy "idősebb" partnerrel lenni óriási élmény volt, már akkor is... : )
28F
Kb. 35 éves koromban egyszer rámhajtott egy 60+-os hölgy!
Szégyen nem szégyen, nem nagy élmény volt! De van olyan 10 évvel idősebb aki elől most sem térnék ki!
F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!