Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos elég perverz a fantáziám és nem merem elmondani a mostani kapcsolatomnak pedig nem vagyok fiatal de tartok tőle hogy nem venné jó néven! Mit szólnatok hozzá ha valaki igy kinyilvánitaná nektek hogy kissé eltérő az igenye?
Nőkhőz szolna a kérdésem milyen reakciót váltana ki belöletek ?
Illetve mit tehetnék ??
Hetero férfi vagyok ..
En orulnek ha a pasim ilyen otletekkel allna elol ;)
Bar ez szemely fuggo:)
Beszeljetek rola!
En evek utan tegnap mondtam el neki hogy szeretnem kiprobalni az anal sexet. O meg azt mondta hogy nincs semmi jonak az elrontoja ;) :D
Én normál és BDSM ágon is ismerkedtem egész életemben, és elég sok volt az a kapcsolat, ahol tök normál kapcsolat később full bdsm-re váltott, mert kiderült út közben, hogy a lány is szereti, vagy érdekli. Mindenképp szólni kell szerintem erről a párodnak, megkérdezni, hogy mi róla a véleménye, mert te szereted, aztán meglátjuk. Legrosszabb esetben kerestek mást mindketten. Elég sok hal úszkál a tengerben.
30F
Én lennék a legboldogabb nő. mert engem vonz férjemet sajnos nem..
Valld be,szépen tálald , azon sok múlik.
Ne ömleszd rá az egészet, szépen fokozatosan adagoljad :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!