Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem
#30 általánosságban írtam a jogokat kötelezettségeket olvasd el azt megelőző válaszokat.Férfiakra is vonatkozik, mett férfiak is válaszoltak.
Tehát ha egy nő nem írja ki hogy nem kér privot és ráírnak priviben azklatás.Ha kiírom hogx csajok és pasik válaszolnak az nem.Meséljetek még hülyikéim!
"#33 általánosságban értem a jogok , kötelezettségeket"
Nem a 33. hozzászóló vagyok, és még mindig várom a válaszodat arra a kérdésemre, hogy a
"Ismeritek a jogaitokat de a kötelezettségeiteket nem."
véleményt mire alapozva írod azokról a nőkről, akik válaszolnak ebben a témakörben.
Nem zaklatás, csak ne lepődj meg, ha nem válaszolok vagy letiltalak, mert egyszerűen nem érdekelsz. Se te, se a farkad, se semmi, ami te vagy.
Ha nem mutatunk érdeklődést, miért lepődsz meg, hogy nem értékeljük a p#cs#det?
#65 miért gondolod hogy küldenék képet a pőcsömről?Azt se tudom jogy kell itt képet küldeni.
Miért egyértelmű hogy egyből a pöcsömről küldök képet?
Azt írtam.ha privátot ír.Nem pedig azt hogya farkáról küld képet.Azon nem lepődnék meg hogy felháborodást keltene.Nem is írtam volna ki ide kérdésnek.
Azért gondoltam, mert én például napi szinten kapok.
A válaszom ettől függetlenül ugyanaz: nem jelezte az adott személy, hogy nyitott a kommunikációra vagy hogy érdekelnéd, így ne lepődj meg, amikor nem érdekled. Nem értem, miért lep meg sokakat, hogy mások nem szeretnének velük beszélgetni.
#68 az a furcsa hogy nem írja ki hogy nem kér privátot és privátban rákérdezek dolgokra azrán már írja is ki hogy privátot küldözget!
Mintha alányúltam volna olyan stílusban.
Akárhányszor írom ki, hogy nem kérek privátot, ugyanúgy többet is kapok, szóval teljesen felesleges arra alapozni, hogy mások tisztelik a kérésemet.
Ha a kérdéshez kapcsolódó kérdésed van, akkor kérdezd meg hozzászólásban, nem kell egyből priváttal kergetni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!