Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem
#80 azt a kérdés blokkot sikeresen kidumáltad, hárítottad hogy a pasiknak sziporkázniuk kell ti pedig halál unalmasak vagytok.Ez az ismerkedési oldalakon nálatok úgy jelentkezik, hogy "sablon szöveggel ne, légy kreatív" ez olvasható minden női profil alatt, eleg sablonos de ti elvárjátok, hogy kreatívak legyünk.
Sokmindennel egyetértek amit irtál.
Milyen nőideálokat akarsz utánozni vagy akartok utánozni?
Hamis elvárásoknak akarsz akartok megfelelni?Vasvári Vivien?
Ha ugy öltözöl sminkelsz ruházkodsz mint egy pláza macska olyan pasikat vonzol be akik ilyen műpitákat akarnak.A külső a lényeg nekik!Pumped Gabó szint.
"A legjobbat akarjuk a gyerekeinknek" A legjobb szerinted az hogy mindent a segge alá tolsz, megkap mindent és lenézi azokat a gyerektársait akiknek nemtudnak megadni a szüleik mindent!
A II. világháború után áruhiány volt, nem jutott mindenkinek új lábbeli az idősebb gyerektől örökölte meg a kissebb! És mégis emberibb emberek lettek mint azok akik el vannak voltak késnyeztetve.Megbecsültek becsülnek minden apróságot.Nem drogoztak fűveztek meg mittudom én mit nem, amit a mostani elkényeztetett újgazdagok, pénzük van,de eszük nincs gyerekei.Trauma nekik és mindenkit útálnak ha nem kapnak meg valamit, jobban megviseli őket mint azokat akiknek küzdeni kell valamiért, új telefon laptop ,tablet stb..
"A férfiaknak nem kell annyira megfelelni..." vahy valami ilyesnmit irtál.
Elvárjátok a magas életszínvonalat, kocsit,lakást de nem akarmilyet!
Nem mindenkinek tehetősek a szülei.Nem mindenki gazdag, lóvés, ti ezeket ceszitek csak jobbára emberszámba.Nemszámit mekkora görény,inkáb azok fszát szopjátok mint egy csóróét!
Nagyon nehéz egy ferfinek kiemelkedni az átlagtól ha iszik valamelyik szülő.Egy pasi hiába mosolyog szexin meg rövid szoknya stb a jobb jegyért.
Nehezebben értem el céljaimat férfiként mint egy nő.Rengeteg akadályt gördítettek elém ferfiak is mert nehogy már jót kaszáljon és jó csaja legyen mert sikeresebb mint én, a nők meg nem segítek egy törtető pasinak (ez a cimke ha egy pasi leszegett fejjel kitartóan megmozgat minden követ a céljaiért)
A cégnél ahol dolgoztam válas után le voltam gatyásodva.Indult ingyenes angol nyrlvtanfolyam korlátozott számban, olyanoknak akik meg tudták indokolni hogy miért nem tudjak kifizetni.Az enyémet visszautasították.Fizetős angolra kellett járnom.Telltek a hetek egyszercsak beszélgetek egy kolléganővel és megjegyzi hogy miért nem próbálok segíteni küzdeni magamért magától nem javul meg semmi.Tanuljak angolul a cégnek van ingyenes angol nyelvtanfolyam neki elfogadták a kéfelmét nem igaz hogy nekem válas után nem bírálták volna el kedvezően a kérelmet.Elmondtam neki hogy fizetősre járok cégen kívül.Megkérdeztem neki hogyhogy elfogadták?Hát most le vannak égve mert vettek egy horgász tanyát a Tisza tónál!
Ennyire vagytok képben meg ennyire nehéz nektek boldogulni az életben.Teli vagytok akadályokkal.
Én több pályázatra nem jelentkeztem a cégnél.És máshol sem!
Az elutasítast ti sem bírjátok, hiszti bosszú minden van utána.Ti sem vagytok külömbek.Fentebb egy hasonlóan bő lére eresztett hozzászólasomban már említettem ezt részletesen.
Sok igazság van az irásodban de sok a tévhit, féligazság szereotípia.Te is lekezelően beszélsz a ferfiakról, miért csodálkozol ha veled is azok a ferfiak...?
Még mindig nem engedtétek el a dolgot ? Itt senkinek nincsen igaza mindenki a teljesen ellenőrizhetetlen marhaságait próbálja lenyomni a másik torkán ? Mi értelme van neki ? Ennek az egésznek nincs célja és értelme. Nincs erre egy konkrét válasz.
".Nem drogoztak fűveztek meg mittudom én mit nem, amit a mostani elkényeztetett újgazdagok"
Erre viszont konkrétan szeretnék reagálni. Keleten nem drogoztak maximum nyugaton ment a drog biznisz és a mai napig is megy. Nálunk az alkohol volt a népbetegség. Nem sokkal jobb, mint a fű mivel az alkohol nem csak lelki hanem fizikai függőséget képes kialakítani. Valamint ha már említetted a régi időket a Marihuana legális volt sok országban az 1920-30-as évekig.
#82 magyarországon?marihuána legális?
Én arról beszélek hogy az ujgazdagok gyerekei most milywnek.Jó dolgukban !Az en generációmban kevés volt a szipus de voltak aláírom és szegény rétegből aláírom.De egy jólétben felnővő gyereknek mi oka van füvdzni hernyózni,herbálozni,kokózni?nincs dupla föl a kakaóján?vagy mi a fsz?
Most ugyanazt azt a stílust vetted fel amit én. Általnosítás, lenézés aztán mentegetőzés, majd a szokásos női problémák.
"Ergo te szoktál farokképeket küldözgetni, csak épp nem ezzel kezdessz. Ez szánalmas." *Jav: kezdesz.
Nem szoktam farokképet küldeni. Kérés nélkül meg főleg nem. Meg vagyok vele elégedve méretileg. Egyébként is elég sokat hallani arról hogy ennek vagy annak a farka nem tölt ki titeket rendesen, de cuki meg rendes meg mittomén. Az egyujjas maszti meg nem jelent a férfiaknak semmit ("Nem a méret számít, mikor egy ujjal is lehet orgazmust okozni" meg hasonló bullshitek). Attól legyenek a férfiak elégedettek hogy állandóan az ujjukkal meg a nyelvükkel vájkálnak bennetek esténként? Ujjai meg nyelve mindenkinek van, ettől nem lesz fizikailag férfi a férfi. Ezek miatt a baromságok miatt küldik nagyrészt a képeket. Nem feltétlen perverzióból hanem mert jó lenne ha valaki valamirevalónak tartaná őket fizikailag legalább ezen a fronton. Ha már nem 170-180 centi magasak és nem lehet magassarkút felvenni melléjük. :D
"Írhatsz. De nem mindenki akar viszont ismerkedni."
Leírod hogy nem kérek privit. Nem mindenki fog írni. Bár ha már olyan bonyolult lelkivilágotok van és feszt vívódtok meg agyaltok mindenen akkor valószínű az a "nem" nem azért az mert nem akartok. Hanem mert tudjátok hogy itt ideális embert úgysem találtok. Sem k*rásra sem kapcsolatra. Azt meg ne firtassuk hogy ki mire keres partnert. Mert ti is szerettek kapcsolat nélkül kefélni. Még neked is van férfiideálod hozzá, biztos vagyok benne. Csak még nem futottál vele össze.
"Nem kötelességünk üzeneteket olvasgatni és válaszolni. Ahogy nem kötelességünk szépen leépíteni azt aki valami baromsággal vagy farokképpel kezd üzenetet."
Részben egyetértek, részben megint női baromságot írtál. Ennyi erővel nyugodtan törölheted magad innen és többet senki sem ír neked. Csak neked ugye jogod van a véleményhez és ki akarod írni. Nos akinek joga van annak felelőssége is. Szóval a kéretlen priviket be kell nyelned, és tűrnöd, ha válaszolsz ha nem. Nekem meg nem kötelességem megtisztelve érezni magam ha netán egy "Ok", vagy egy "Az jó" érkezik válaszként egy üzenetemre (ami amúgy nem biztos hogy baromság). Nyugodt szívvel akár le is hülye p*csázhatnám az illetőt. :D
"Ha pedig valaki nem tudja még az elutasítást se kezelni, az nem lesz nyitott a kritikára, hogy esetlegesen miért történt az úgy, ahogy."
No és mi van akkor ha nem indokoltok? Ne gyere azzal hogy olyan nincs. " Kedves, rendes, aranyos vagy de nem" Egy pár hét múlva meg másik kan mellett tipegtek. Az indokot nem mindig adjátok meg. Tudod az indokban benne van a jellemfejlődés lehetősége is. Általában a "nem és kész" opció van. Szóval a kritikát b*szhatja a fickó ha nem indokolják meg ŐSZINTÉN és konkrétan. Hidd el, vannak ilyen nőtársaid is elég szép számmal. Frissen szakított nőkkel meg azért nem foglalkozok mert jobb esetben is én lennék a lábtörlő meg a játékmaci a polcról. Aztán talál mást. ("Nincs meg a kémia"/"Te jobbat érdemelsz"/"Majd rád talál az igazi") Komolyan ennyire nehéz épkézláb kritikát fogalmazni? Naná hogy ezzel nem érik be a pasik.
Az utolsó pár mondatnyi görcsölés meg tipikus női parázás. Ketyeg a biológiai órád mi? Van aki 35 évesen szül. Akinek a szépsége meg a külseje fontosabb a férfinál aki szereti, ne csodálkozzon ha elhagyja. Tudod nem mindenki bukik az Instak*rvákra. Ti vettétek a fejetekbe hogy sport, fogyás meg stb. Önelfogadás nuku. Aki szülés után már csak a gyerekkel tud foglalkozni meg a kibek*rt házzal ne csodálkozzon ha ugyanígy jár. A szenvedélybeteg komplexushuszárokkal meg nem kell foglalkozni. Csak ti bedőltök nekik mert azt hiszitek értetek megváltozik. Az a probléma, hogy te legalább nem látsz bele a mi lelkünkbe, a mi gondjainkba.
#85 a kutya is jódolgában vész meg ez bizonyítja írásod.
Sok periferiára szorult szorított ismeròsöm van, egy se füvezik semmi tudatmódosító szer.Néha 1-2 sör!
"a kutya is jódolgában vész meg"
Tehát ezzel azt akarod írni, hogy egy ember minél nyomorultabb helyzetben van és minél szegényebb annál emberibb ? Mondjuk az Afrikai éhezők vagy akik alig találnak vizet ők közelebb vannak az emberi léthez azért mert ők nem költenek a saját örömükre ?
A fenti írásommal csak azt akartam írni, hogy a Marihuana nem ördögtől való és nagyon megosztott a társadalom az egyik fele ezt elfogadja a másik meg annyira fél tőle mint a fene. Én csak arra akartam felhívni a figyelmet , hogy attól, hogy valaki néha füvezik attól még nem feltétlenül olyan mint aki 10 éve heroinon él. Igenis lehet neki pozitív hatása ki mennyiségben mint az alkoholnak is. Én a könnyű drogoknál sokkal rosszabbnak tartóm a Social mediát a gyógyszeripart az élelmiszeripart és a környezetszennyezést.
#87 hogy jön ide afrika?
Magyar viszonylatokról beszélek.Magyar nőkről magyar ferfiakról , magyar társadalomról.
Hogy jön ide afrika?
Elkényeztezett hülyegyerekekről akik unalmukban jó dolgukban mert mindent megkaptak kábítóznak.
Nem unalmamból szedek vérnyomascsökkentőt, nem unalmamban eszem.Az előbbit háziorvos írta cel mert magas a vérnyomásom, utóbbit a gyomrom diktálja.Értem hogy káros a sok adalekanyag élelmiszeriparban meg a gyógyszrriparban de nem erről indítottam vitátetve tettem fel kérdést ami kiváltott itt némi vitát!
Úgy jön ide, hogy próbálom megtalálni a tökéletes embereket megtalálni akikről beszélsz, hogy szegények de boldogok akik nem adnak a szórakozásra. De ha csak Magyarországban gondolkodunk akkor legyen mondjuk az a Szabolcsi térség ahol sok ilyet lehet találni.
"Elkényeztezett hülyegyerekekről akik unalmukban jó dolgukban mert mindent megkaptak kábítóznak."
Erre annyit mondanák , hogy szerinted az emberek miért szexelnek ? Csak fajfenttartási okokból ? Mert szerintem nem ,mert ha így lenne sokkal kevesebben lennénk a bolygón. Szórakozásból szexelnek az emberek. Mindenkinek kell valami szórakozás. A drog is ilyen. Sőt a drog az agyban ugyanazokat a részeket aktiválja ,mint a szex. És megelőzőm a megjegyzést a drog alatt havi 5-6 szál fűtől senki nem lesz lecsúszott agyhalott 2 éven belül , már a normális fűtől nem a bio-tól.
A gyógyszeripart csak azért írtam , mert nagyon sokan elítélik a füvet a legkisebb mennyiségben és egyből valami Heroin függőre gondolnak addig a gyógyszeripar felett szemet hunynak. A Purdue nevű Amerikai gyógyszervállalatnak volt egy terméke az OxyContin ami Amerikában a fénykorában 40-50 ezer embert ölt meg mert túladagolták magukat ebből a xarból. Csak, hogy ezt tisztán lássuk ez több mint az összes drog fajta (Heroin,Fű,Kokain,Speed stb) halotainak a száma összesen egy évre lebontva. És ez csak egy cég egy terméke. Hol van a több még. Ebből csak azt akartam érthetővé tenni, hogy sokan picsognak a drogok miatt holott megegyező vagy kártékonyabb üzletágak is vannak
#89 kösz a fekvilágosítást, de nem kapcsolódik a kérdéssmhez.Úgy érzem.Nem ezt kérdeztem .
Azt jeleztem.ezzel hogy nembiztos hogy ha mindent megad egy nő a gyerekének az jó!
Lehet az ellenkezője is.
Te itt a droghasználat mellett kampányolsz ez engem nem érdekel.
Egy borsodinak biztosan megvan rá az oka kilátastalanságában, egy jómódban élőnek meg mire fel?
Nem kap dupla fölt a kakaójára?
Ha most sem érted akkor leépített a sok cucc! Na helló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!