Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok. Miért baj, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 06:02
 121/151 A kérdező kommentje:

#120 mint fentebb már írtam hasonló reagációra, nem,nem érzem úgy hogy megtiszteltetésnek kellene vennetek hogy privátot kaptok tőlem, tőlünk!

Általánosságban értettem.

Pl.elmentek egy földön fekvő ember mellett, mentőt nem de megjegyzést azt tesztek hogy részeg, közben meg leesett a vércukra.stb.Ha rendőr igazoltat miért engem stb.

Ehh nem magyarázom.

Aki olvasta ezt az egészet az elejétől fogva, az nagyjából érti.

Amúgy azért írtam ezt mert azt hittem közönyösek vagytok.De nem.

Azt nem tudtam , hogy farok képeket küldözgetnek itt pasik privátban.Ezért tettem , írtam ki a kérdést mert nem értettem mi az oka.Ezeddig!

Örülök a hozzászólásodnak, legalább minden pasi tapaszralja hogy milyen felületes, nővel akadhat itt össze, személyedben.

2022. jan. 7. 19:46
 122/151 anonim ***** válasza:
94%

121

Szóvá tettem, hogy nem értem, hogy ha ennyire negatív véleményed van a nőkről, ennyire általánosítasz, és ennyire elítélő és lekezelő hangnemben beszélsz a nőkről általánosságban, akkor miért érzed jogosnak azt a igényedet, hogy válaszoljanak a privát üzeneteidre.

Számomra ez egyrészt nagyon komoly ellentmondás, másrészt meglehetősen képmutató.

Ha ettől a véleményemtől, vagy bármi mástól felületes vagyok a szemedben, akkor semmi gond.

Ha én általánosságban elítélő véleménnyel lennék a férfiakról, homogén masszaként válogatás nélkül vetíteném ki rájuk mindazt a negatív tapasztalatot, amit egyes férfiaktól láttam életem során, ahelyett, hogy látnám és felfognám, hogy ugyanolyan sokféle ember van köztük is, mint a nők között, akkor egyszerűen kerülném őket, ahelyett, hogy privát üzeneteket írnék nekik, amiben válaszokat várok az engem foglalkoztató kérdésekre tőlük, akiket közben ugyanazon a fórumon névtelenül fikázok.

De lehet, hogy az én női logikámmal van gond.

2022. jan. 7. 20:09
 123/151 A kérdező kommentje:

Igen a te női logikáddal van gond.

Mint már írtam, nemtudtam hogy kéretlen farokképeket kapnak, meg ajánlatokat.

Nemtudom hányszor írjam le.

Ezért volt olyan a véleményem.Ezért voltam lekezelő.

Amúgy társkereső oldalon is ekezelő flegmák vagytok , tisztelet a kivételnek

Útáljátok a sablon szövdgrt de a mottótok szinte mindnrk carpediem, egyszer élünk, ne álmodd az életed éld az álmaidat stb fszságok.annyi baromságot össze tudtok hordani hosszú oldalakon keresztül a bemutatkozótokban, hogy egy lovat meglehetne dögleszteni vele.És kiírjátok hogy olvass adatlapot.Tyű anyukám, nálatok is vannak ám idióták.Kiirja hogy helló mizuval ne gyere nert tiltalak.Beszélgetünk a tarskeresőn csevegőn, ránk esteledik, keri hogy holnap irjak rá folytassuk.Ráírok hogy szia.Jön a válasz, szia mizu?Ha ti normálisak vagytok akkor az én f@szom napkeketi bölcs.

2022. jan. 7. 20:25
 124/151 anonim ***** válasza:
89%

Ma rám írt egy srác egy régi válaszomra reagálva és nem sok telt el a beszélgetésből, egyből eszembe jutott ez a kérdés.

Hogy miért?

Reagált egy olyan válaszomra ami eleve semleges, nem utalok a nememre, nem tartalmaz szexuális utalást, csupán véleményt írtam valamiről ebbe a topikba.

Második üzenetében megkérdezte a nememet. Az ilyen mindig gyanús, és már kezdtem volna megérdeklődni, hogy mi szándéka a nemem tudatával, miért lesz előrébb, vagy épp milyen kérdéseket akar írni nekem ami emiatt releváns, de inkább lustán odaírtam, hogy lány vagyok.

Amit ezután kaptam...? Nem másolhatom be, mert az oldal tilt személyes levelek kiteregetéséért, de egyből jött olyan, minthogy szeretem-e análba, szűz vagyok-e, a barátnőim mennyire bevállalósak, és hol találhat szexre lányt.

Szerinted kedves kérdező ez a helyes reakció? Szerinted illik ilyent kérdezni?

A másik, amit szintén kaptam a napokba, de már nagyon gyakori húzás itt, hogy sokan azzal a mottóval érdeklődnek bugyim, vibrátorom, kedvenc játékszerem, stb.-m iránt, merthogy ők jólelkűen a barátnőjüknek akarnak venni valamit és ezért kíváncsiak nők válaszára. De nem kiírnak kérdést, vagy neadjisten megkérdik a barátnőjüket, hanem random nőkre írnak rá és személyes dolgokról érdeklődnek... ahha, tipikus, és abszolút nem gyanús.

2022. jan. 7. 20:38
 125/151 A kérdező kommentje:

#124 pff a gyökerek.Nah én ilyet nem mernék.Nem , nem tennék, hanem nem mernék!

Viszont találkozram olyannal társkeresőn aki kiírta hogy szívesen beszélget bármiről da nem szexről mert tilt.NE KEZDJ SZEXEL MERT TILTALAK. vagy vmi ilyesmi.

Hát beszélgetünk, de hamar befulladt a beszélgrtés.Lángra kaphatott volna parázs vita vmi auréliót kellett volna szeretnem, vagy nem szeretnem, de én ilyen szrdaeabokat nem kísérek fogyelemmel.

Hát belekezdtem.szex témaba, és már tiltott is!

No gondoltam...

...regisztráltam még aznap másik felhasználó névvel, pár nap múlva ráírok.

Visszaírt, megbeszéltük hogy csevegő.Napszaknak megfelelő köszönés után, megkérdeztem hogy hogy tellik a nyár?Pozitív választ kaptam.

Többes? Kérdeztem rá

Mire meglepő módon nem tiltott, hanem rákerdezett mekkora a farkunk?Hányan lennénk?

No ennyit erről...

2022. jan. 7. 20:56
 126/151 anonim ***** válasza:
74%

"Általánosságban értettem.

Pl.elmentek egy földön fekvő ember mellett, mentőt nem de megjegyzést azt tesztek hogy részeg, közben meg leesett a vércukra.stb.Ha rendőr igazoltat miért engem stb."

Nem tudom, hogy általánosságban hogyan tudunk elmenni egy földön fekvő ember mellett.

Ezt a válaszodat nekem írtad, aki életében eddig ötször hívott mentőt utcán földön fekvő embernek, (télen éjjel egy parkban fekvő ittas hajléktalantól kezdve vagy beteg, vagy talán drogos, kommunikációra képtelen, járdán kerítésnek rogyva üldögélő, üres tekintetű lányig.)

Ha már a nőkre írod ezt a közönyösséget, történetesen hívtam már olyannak is mentőt, aki mellett pont férfiak mentek el a szemem láttára egy bolt előtt vagy szó nélkül, vagy az állapotán röhögve megjegyzéseket téve, és akinek egy közelben álldogáló sörhasú biztonsági őr meglátása szerint jó helye volt ott az aszfalton, hideg nincs, útban nincsen senkinek, majd ha kijózanodik, elballag.

Utoljára december elején hívtam valakinek éjjel 11-kor mentőt egy lakótelepen, olyan helyen, ahol valószínűleg nem én láttam először egy vékony dzsekiben, fagypont körüli hőmérsékleten a füvön feküdni.

Nekem írtad, akinek egy rossz szava nem volt soha, ha igazoltatták.

Nekem írtad, hogy közönyös vagyok, aki 20 évesen egy móri benzinkút parkolójában szemtanúja voltam, hogy egy olasz kamionos káromkodás közepette, rugdosással, majd elektromos sokkolóval próbál lábra állásra kényszeríteni egy szerencsétlen, láthatóan zihálva szenvedő, beteg vagy talán törött lábú lovat, aki elfeküdt az olaszországi vágóhídra szállított társai között, akik közöl az egyik mellette lévő - ki tudja, út közben már mennyi ideje - három lábon állt, egyik hátsó lábát megemelve, hogy ne taposson rá, mert annyira kis helyre voltak bezsúfolva.

A kamionos annyit el tudott mondani angolul, hogy talpra kell állítani az a kib...-ott lovat, mert így nem nem fog átjutni az határon állategészségügyi ellenőrzésen.

A szép szóval meggyőzéstől és a jelenetet végignéző néhány férfitól segítséget hiába remélve, én voltam, aki egy kb. 90 kilós férfi és a földön fekvő ló közé álltam, hogy ne tudja tovább bántani, miközben a sokkolóval hadonászva szentségelt ott nekem hol angolul, hol olaszul, amíg kb. 10 perc alatt ki nem érek a rendőrök és utána egy állatorvos.

Később odajött hozzám egy középkorú férfi, aki végignézte az egészet, és annyit mondott, hogy minden tisztelete az enyém, amiért 50 kilós nő létemre én voltam az ennyi ember között, aki mert csinálni valamit.

A ló végül elpusztult, de sose felejtem el, hogy miután egy injekció után kb. 15 perccel sikerült lábra állítani egy rövid időre, hogyan ivott meg alig 10 másodperc alatt 10 liter vizet egy vödörből, amit a benzinkútról hoztam, és sose felejtem el azt a mély szomorúságot sem a többi ló szemében, akik összezsúfolva álldogáltak egymás mellett a kamionban.

Segítettem már utcán vakoknak, anyukának, akinek epilepsziás rohamot kapott a kisfia, és másoknak.

Szerintem aki nyitott szemmel jár a világban, az tisztában van vele, hogy a nők között semmivel nem kevesebb, aki ilyen helyzetekben nem közönyös, hanem segít, ha tud, mint a férfiak között.

De ha szeretnél általánosítani, tedd nyugodtan továbbra is.

2022. jan. 7. 21:13
 127/151 anonim ***** válasza:
12%
#126 Milyen szép kis mesét rittyentettél ide. Nem semmi. Van fantáziád az biztos. Nem véletlen születnek itt a gyakorin 1 oldalas kérdések, ahol kérdező egy regényt leír a kérdésben. 20 évesen egy angyal vagy. Hihetetlen.
2022. jan. 7. 22:43
 128/151 anonim ***** válasza:
81%

"20 évesen egy angyal vagy."

Sajnálom, ha ennyire nem tudsz szöveget értelmezni, ha azt hitted, hogy szerepelt bárhol az életkorom a hozzászólásomban.

"Milyen szép kis mesét rittyentettél ide."

Minden igaz volt, amit leírtam, az meg, hogy te ebből mit hiszel el, számomra semleges. Szíved joga megkérdőjelezni.

A reakciód számomra a sokadik bizonyíték arra, hogy tényleg van olyan ember ezen a fórumon bőven, akinek a privát üzenetire teljesen felesleges válaszolni. Van, aki nem tudja értelmezni, van, aki rosszindulatú, van, akinek jobb híján feszültséglevezetés, hogy beléd kötekedhet, és (esetleg magából kiindulva) kétségbe vonja azoknak az igazmondásodat, akik ahelyett, hogy ignorálták volna, válaszoltak neki.

Úgy érzem, továbbra sem sem érzed sem a kettős mércét, se az iróniát abban, hogy rád szánt időt, energiát és őszinte válaszokat szeretnél itt olyan nőktől, akikről nyíltan általánosító negatív véleményt hangoztatsz, és akiket hazudozással vádolsz meg.

2022. jan. 7. 23:34
 129/151 anonim ***** válasza:
79%

127

Bocsánat, most láttam, hogy nem a kérdező reagált a hozzászólásomra.

2022. jan. 7. 23:37
 130/151 A kérdező kommentje:

129 valóban nem én reagáltam.Semmi baj!

Az általánosságot azt az itteni ferfiakra is értem.A közöbyt meghogy elmenbek egy földön fekvő ember mellett.Bem csaknq nőkre, mert itt pasik is írogatnak

2022. jan. 8. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!