Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok. Miért baj, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 06:02
 131/151 anonim ***** válasza:
88%

127-es:

Próbálom értelmezni, hogy számodra mi tűnik olyan érthetetlennek és felfoghatatlannak a 126-os sztorijába. Tán nem hiszed, hogy léteznek gonosz emberek? hogy neadisten férfi is lehet rossz? és hogy egy nő nem tud kiállni egy ügyért?

Akárhogy is nézem a válaszod, nem értem miért érzed kamunak a 126-os sztoriját, de ha már undorító férfiak a téma, had sztorizzak kicsit én is. Hátha így rájössz, hogy a világ nem fekete-fehér és nem csak jófiúk vannak.

17 évesen egy könyvtárban csináltam azt az 50 órás közösségi szolgálatos hülyeséget. Igazából szerettem ott lenni, de egész nap csak egy dolgom volt: a gyerekrészlegen ABC sorrendbe tenni könyveket. A legtöbb helyen azért egységesen voltak elrendezve és nem volt ilyen drasztikus Z a C helyén dolog, azonban pl. Elek apó könyvei teljesen kaotikusan volt odahányva és épp a címek között tettem rendet letérdelve, mert kb. derékmagasságba voltak ezek a könyvek.

Egyszer bejött egy idős férfi ebbe a gyerekkönyves szobácskába és elkezdett pont ott keresgetni könyveket, ahol én térdeltem. 17 éves voltam az istenért is, és odanyomta a péniszét a szemem elé direkt. Mikor visszatértem a sokk állapotából elmentem a tinikönyv részlegre és gondoltam ott rendezgetek valamit, és gyorsan meg is akadt a szemem újfent olyan könyveken amihez guggolnom kellett. Nem telt el sok idő és a pasi megint odajött hozzám és megint odanyomta az ágyékát a szememhez.

Ezután megint felálltam, visszamentem az eredeti helyre ahol dolgoztam és a könyveket leszedtem polcról, rátettem egy asztalra és az asztalon állva rendezgettem. A férfinak pedig hirtelen már Elek apó könyvei kellettek, pont az ami a kezembe volt és amivel okot adott magának, hogy megérintsen.

Szerinted kedves 127-es, ez nem undorító? Mert én aznap gyorsan otthagytam a munkát, és 4 helyett csupán 1 órát dolgoztam, ami egyértelműen rossz fényt vetett rám. De kiállni magamért 17 évesen ilyen esetben nem tudtam. ÉS szerintem az a férfi aki amúgy is tipikus sztereótípan pedofilnak nézett ki, jól tudta, hogy nem merek majd felszólalni.

2022. jan. 8. 07:18
 132/151 A kérdező kommentje:

#131 nekem is van pasi létemre sztorim.Általános suli, orvosi vizsgálat.Koedukált osztály.

A fiúknak fal felé kellett fordulni míg a lányokat vizsgálták.Amikor a mi péniszünket vizsgálták a lányok simán nézhettek minket míg a védőnő va dokinő azt vizsgálta nincs-e fitymaszűkületünk.M se mertünk szólni.De pár éve urológián vizsgálatkor eltűnt a pataván és az adatrögzítő simán látta (nő) minden porcikámat, a farkamat. Ez jobb?Meg idősebb csajok mikor alső tagozatos voltam bandáztak a lépcsőházunkban mert közel volt a sulihoz, akkor meg nem voltak kaputelefonok.Simán pöcsösnek hívtak meg tapiztak ja és lehúzták a nsdrágom hogy megnézzék.Énsem mertem szólni..Rendszeres volt.

2022. jan. 8. 10:17
 133/151 anonim ***** válasza:
65%

Csupán ahhoz szólnék hozzá, hogy az adatrögzítő látott.

Hidd el, ő napi több száz beteget vesz fel és pláne urológián több farkat lát, mint azt el tudnád képzelni. Most én is kezdjek siránkozni, hogy nőgyógyásznál (ahova évente kell járjak, nem úgy ahogy férfiak síránkoznak 3 évenkénti vagy 40 feletti vizsgálatért) lát az orvos, az asszisztens és az adminisztrátor?

Férfiként lehet nehéz számodra ezzel megküzdeni, de nőként rendszeres rákszűrést követően jól tudjuk, hogy ez egy szükséges rossz a rosszabb elkerülése véget és nem szabad nyafogni.

A bullyingolásod viszont más tál tészta. Szinte mindenki élt át ilyent.

Egyébként ajánlok egy videót ha már ennyire nőgyűlölő, incel vagy épp nice-guy vonalba mozdultunk el:

https://www.youtube.com/watch?v=238j2mZU67I&ab_channel=Colou..

2022. jan. 8. 10:24
 134/151 A kérdező kommentje:
#133 tévedésben vagy, mert az adatrögzítő nem lát farkakat.Eddig ha vesekő miatt kontrollra kellett mennem látott az aszisztens nő aki feher ruhában volt , látott a doki és paraván mögött gépelt az adatrőgzítő horgolt kardigánban farmerban.Többször is.És pataván volt hogy ne lássobetegeket.em volt paraván mikor mentem és rgy tök új adatrögzítő volt aki kijött wc re és utólag összerwkva a dolgokat akkor kinézett magának.Végig nézett a vizsgálat alatt.Figyeltem.
2022. jan. 8. 10:41
 135/151 anonim ***** válasza:
69%
Te paranoid vagy!
2022. jan. 8. 10:46
 136/151 anonim ***** válasza:
84%
Nem háborít fel, ha privátot írnak, de mivel nem érdekelnek válasz nélkül törlöm őket.
2022. jan. 8. 10:48
 137/151 A kérdező kommentje:

133 tévedésben vagy az jó fiú rosz fiúval kapcsolatosan

Nem várok el semmit, és simán megmondom egy nőnek hogy el lehet húzni ha nagyon teszi magát mert ő szép.

Incel nem vagyok, mert tettek megjegyzést a farkamra, és pozitív megjegyzést, és a hátammögött sz a pozitív jelző volt munkahelyen a becenevem, yztán már nemcsak a hátammögött de a szemembe is mondták hívtak így csajok, csajok előtt meg férfiak előtt.És büszke is voltam, vagyok rá.Kaptam lányoktól.szerenádot.Persze nem tudtam hogy nekem szól!Később mesélték el.Szóval ehy incelnek nincsenek ilyen élményei.Viszont te kékharisnyás ferfigyűlölő feminipita vagy! Sok sikert a kényszerképzeteidhez.

2022. jan. 8. 10:51
 138/151 A kérdező kommentje:
133 a lényeg lemaradt ,az az agyfürkész, vagy jól megmondó néni pszihológus, vagy annak utánzata, nem tud trrmészetes hangon beszélni és viselkedni?Hangjával gesztusaival, hangsújjával, szóhasználatával, igencsak túltolja a mondanivalóját, mórikálja magát.Nem hiteles.Ajánlanám a Csernus Ferfi, Csernus Nő könyveket.Az konktér
2022. jan. 8. 10:54
 139/151 anonim ***** válasza:
100%
#138 Én a Csernusnál azért egy fokkal komolyabb szakembert mondanák
2022. jan. 8. 16:22
 140/151 A kérdező kommentje:

139 mondanék helyesen.

Kit mondanál és kinek?

2022. jan. 8. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!