Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok. Miért baj, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 06:02
 111/151 anonim ***** válasza:
79%

Igen, nő vagyok.

2022. jan. 7. 16:59
 112/151 anonim ***** válasza:
52%

"A nők érdekelnek. Hogy valójában milyenek.Mit szeretnek és mit nem.

Ez lehet bugyi, farokméret,többes bármi.

Azért kérdezek mert itt anonim módon válaszolhat."

"Privátral az a célom hogy hiába anoním de a válasza tartalmazhat olyan reszleteket amiről.ismerősei felismerhetik."

Tényleg reális kockázatnak érzed, hogy valakire egy ismerőse ráismer az alapján, hogy mit szeret a szexben és mit nem, vagy a farokméret preferencia és a kedvenc bugyi típus alapján, vagy ha mindez az információ egyszerre rendelkezésre áll róla?

"Mégis mire gondoltál?

Level formájában megtermékenyitem? Okoska..."

Kicsit érdekesnek és meglepőnek tartom, hogy egy teljesen normális hangnemben feltett kérdésre így reagálsz, miközben azt sérelmezed, hogy a nők többség nem szívesen reagálnak a privát üzenetekre.

Eddig azt gondoltam, leírom neked a kérdésedre kb. 15-20 sorban, hogy én milyen tapasztalatok miatt nem válaszolok már itt a privát üzenetek 95 %-ára, de ezek után a megnyilvánulásod után erre nem szánnék időt.

2022. jan. 7. 17:00
 113/151 A kérdező kommentje:

#111 intelligens nő lehetsz.Nyugi nem írok privátot.

Mennyi idős vagy?Voltak- e privát üzikkel esetleg kéretlen cock selfikkel kapcsolatosan?

2022. jan. 7. 17:01
 114/151 A kérdező kommentje:
#111 ,szóval voltak'e rosz tapasztalataid a témában?
2022. jan. 7. 17:07
 115/151 anonim ***** válasza:
79%

40+ vagyok.

Természetesen, engem is betaláltak a már említett stílusú privátok. Annyi a különbség, hogy simán mellőzöm, törlöm őket. Nem csinálok magamnak problémát feleslegesen.

Engem egy dologgal lehet kiakasztani, és volt, hogy egyszer már tényleg ugrottam is rá. Mikor nem is rólam, hanem férjemről kérdeztek. Na, ahhoz már tényleg senkinek semmi köze. Nem is tudom hogy jut eszébe egyeseknek az itteni felhasználó párjáról érdeklődni. Pl. mekkora mérete van, vagy bármi.

De egyébként ha nem tetszik a privát, csak törlöm, és felejtve van. Nem írok vissza felháborodottan csak azért, hogy felesleges vitába belemenjek, belemehessek.

2022. jan. 7. 17:29
 116/151 A kérdező kommentje:
#115 köszönöm!
2022. jan. 7. 17:32
 117/151 anonim válasza:
84%
Én egy okból nem válaszolok: akkor az üzenet írója látná a felhasználó nevem és nem szeretném, hogy tudja, ki vagyok.
2022. jan. 7. 17:53
 118/151 anonim ***** válasza:
53%
#115 Miért gondolod kiakasztónak, ha párodról kérdeznek egy anonim oldalon? Sem neked és sem párodnak nem lesz abból hátránya, ha elmondod párod milyen méretekkel rendelkezik, hány percig bírja. Ezek csak mind beszélgetések és gondolatébresztő elemek lehetnek a kérdezőnek. Sose értettem ezt a gondolkodást, hogy egy anonim oldalon nem merünk magunkról vagy másról beszélni.
2022. jan. 7. 18:00
 119/151 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem speciel nincs vele bajom, ha nekem írnak automatikusan török minden ilyet.
2022. jan. 7. 18:32
 120/151 anonim ***** válasza:
80%

"Szerintem meg közönyösek és kiégettek vagytok.Ismeritek a jogaitokat de a kötelezettségeiteket nem, nagyképűek, frusztráltak vagytok.Itt élitek ki magatokat.Van köztetek sok értelmiségi de diplomás senkik vagytok."

Gondolom, ezek után egyenesen megtiszteltetésnek kéne éreznünk, ha privát üzenetet kaphatnák tőled, és időt szánhatnánk a kérdéseid megválaszolására.

Épp most szolgáltattál arra példát te magad, hogy az esetek 98 %-ában miért jobb megspórolni azt az időt, amit az üzenetváltásokra szánna valaki, mielőtt kiderül, hogy egy ilyen felfogású férfival futott itt össze.

2022. jan. 7. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!