Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én tartom ezt felháborító...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom ezt felháborítónak?

Figyelt kérdés

Hogy a 15-16 éves lányoknak felnőtt (20+ éves) pasijuk van? Mi ez, ha nem PEDOFÍLIA?! Egyszerűen nem tudom elfogadni azt, hogy ha a 40 évesekre vonatkozik az, hogy nem lehet szexuális kapcsolatuk kiskorúakkal, akkor az 5-10 évvel idősebbekre (teszem azt 15 a csaj és 20-25 a pasi) miért nem vonatkozik?? Ez senkinek sem tűnik fel??

Múltkor megkérdeztem egy 16 éves csajt, hogy van-e barátja. Azt mondta, van. Telt a beszélgetés, felmerült, hogy dolgozik. Kissé értetlenül megkérdeztem, hogy iskola mellett dolgozik, vagy otthagyta? Azt mondta, nem, 23 éves o.o Mi van?! Mit akar egy felnőtt ember egy kislánytól?? O.o És mindenhol ezt látni.. az utcán kézen fogva sétálnak a kislányok a felnőtt pasikkal, a face-n felnőttekkel jelölgetik magukat kapcsolatba, stb.. Hol az igazság?? Hogy fair ez??

2017. júl. 11. 22:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
24%
Kis ország vagyunk, már már beltenyészet, csodálkozol, hogy minden 2. ember perverz, aberrált, pedofil, homokos, meg elmebeteg ?!
2017. júl. 11. 22:45
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
15-16 éves csajok már kész nők testileg, mit vársz tőlük ? kb a falat kaparják, ha nem kapnak farkat
2017. júl. 11. 22:48
 3/19 anonim ***** válasza:

Amit pelana hoztál valóban beteges, de ez ilyen. A fiúknak naiv lyuk kell, a lányok meg... Könnyű numerák, a legtöbbjük.

Ez így van.

2017. júl. 11. 22:49
 4/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem, nem csak te. Az elobb volt egy beszelgetesem egy 16 eves kislánnyal akinek 24 eves baratja van es a csavo amelett hogy nem akar ovszert hasznalni meg el is elvezik bele, legalabbis a kislany ezt allitotta es mikor mondtam neki hogy ne engedje azt valaszolta hogy o szereti a fiut es nem fogja egg ovszer miatt kockara tenni a kapcsolatat. Azt hittem le esek a szekrol mikor olvastam. Peddig nem vagyok "oreg", 20 eves vagyok es en is 16 eves kezdtem el a nemi eletemet de azert tudtam hogy az ovszer az szent. Azonban az pl nem tunik annyira felhaboritonak ha egy 24 eves lanynak pl 35 eves pasija van. De egyébként nekem az is erthetetlen hogy egy 24 eves ferfi, mert 24 evesen az ember ferfi, hogy tud kikezdeni 15 eves lannyal, vagyis mik az elvarasi. Dehat na, lehet velem van a baj
2017. júl. 11. 22:49
 5/19 anonim ***** válasza:
83%
Fáj, hogy nem te szúrod őket, igaz? 😬😉
2017. júl. 11. 23:00
 6/19 anonim ***** válasza:
98%
Én is furcsának találom, de a beleegyezési korhatár 14 év. ez alatt büntetendő egy 18 év fölötti, legyen az 20 vagy 75 éves. A legtöbb 15 éves már kész nő testileg, sajnos lelkileg viszont csak kevesen érettek és ezt sokan ki is használják.
2017. júl. 11. 23:01
 7/19 anonim ***** válasza:
79%

Először is tisztázzuk: A pedofília a nemileg teljesen éretlenek iránti vonzódást jelenti, tehát a serdülőkor előttiek iránti vonzódást.

Arról nem tudok, hogy 40 évesekre vonatkozna, hogy nem lehet szexuális kapcsolatuk kiskorúakkal (18 alattiakkal). 14 alattiakkal nem szabad szexuális kapcsolatot létesíteni, és mindegy, milyen korúnak. De lehet, tévedek. Ha tényleg így van, akkor tényleg fura, mert egy 15 éves nem alkalmas még komoly kapcsolatra, mindegy, hány évessel. Az, hogy dúlnak a hormonok és jól is néznek ki, netalán jól lehet szexelni velük nem jelenti azt, hogy komoly kapcsolatra alkalmasak lennének.

De majd megnézzük ezeket a kislányokat 10-15 év múlva, mi lesz belőlük, nem sok jó.

2017. júl. 11. 23:06
 8/19 anonim ***** válasza:
39%
ember.. átlag 5 év korkülönbségről beszélünk.. nekem mikor 16 évesen 45 éves szeretőm volt akk mivan? ja megyek megrohadni persze.. buta parasztok :D 25F
2017. júl. 11. 23:21
 9/19 anonim ***** válasza:
66%
utolsó ha ez igaz, akkor nagy király vagy!!! respect.
2017. júl. 11. 23:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi buta hülyét...
2017. júl. 12. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!