Szerintetek ez Igaz? Én felháboritónak tartom!
hmm
fura én több idegbeteg,konkrétan közveszélyes palotapincsit,yorkit de fura azok nincsenek itt. Mellékesen nem messze lakik töllünk egy chow-chow 4 éves kislánnyal együtt és olyan jámbor mint egy ma született bárány, Roti meg puszikkal támadott meg :3 igaz mindegyik fajtához erős kéz kell, de aki egy kis időt szán arra hogy rendes, szociált kutyája legyen az értelmetlennek látja ezt az egész előitélet dolgot...
Nem kell ezen felháborodni.
Szegényke hülye, hát ez van. :)
Ezt épeszű ember nem veszi be, aki viszont igen, annak aztán te mutogathatod azt a pitet, amit két gyerek húz négyfelé, miközben egy macska pofozza, úgysem győzöd meg.
Ez hülyeség, a legveszélyesebb amúgy a Pittbull és a Rotwailer.
(Bocs ha valamelyiket(vagy mindkettőt)rosszul írtam.)
van valami a videóban, de rossz a sorrend, vagy lehet, hogy 14-es statisztikák alapján készült...
Egyik rokonom kutyakiképző, ő mondta, hogy tény, hogy a legveszélyesebbek a roti és a pitbull azt tekintve, hogy ők a vezetők a halálos kimenetelü kutyatámadások között, de ha csak simán a kutyatámadásokat nézzük statisztikai alapon, akkor azok a legveszélyesebbek, amiket a legnagyobb tömegek tartanak... tehát szigorúan statisztikai alapon sokkal veszélyesebb egy yorki, golenretriever, spániel, vagy egy uszkár stb stb... rotit és pitbult viszonylag kevesen tartanak, így statisztikailag kevesebb a támadásaik száma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!