Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én tartom ezt felháborító...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom ezt felháborítónak?

Figyelt kérdés

Hogy a 15-16 éves lányoknak felnőtt (20+ éves) pasijuk van? Mi ez, ha nem PEDOFÍLIA?! Egyszerűen nem tudom elfogadni azt, hogy ha a 40 évesekre vonatkozik az, hogy nem lehet szexuális kapcsolatuk kiskorúakkal, akkor az 5-10 évvel idősebbekre (teszem azt 15 a csaj és 20-25 a pasi) miért nem vonatkozik?? Ez senkinek sem tűnik fel??

Múltkor megkérdeztem egy 16 éves csajt, hogy van-e barátja. Azt mondta, van. Telt a beszélgetés, felmerült, hogy dolgozik. Kissé értetlenül megkérdeztem, hogy iskola mellett dolgozik, vagy otthagyta? Azt mondta, nem, 23 éves o.o Mi van?! Mit akar egy felnőtt ember egy kislánytól?? O.o És mindenhol ezt látni.. az utcán kézen fogva sétálnak a kislányok a felnőtt pasikkal, a face-n felnőttekkel jelölgetik magukat kapcsolatba, stb.. Hol az igazság?? Hogy fair ez??

2017. júl. 11. 22:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Te szerencsétlen! Olvass már utána, mi a pedofília! Nemileg éretlen, pubertás előtti személyekhez vonzódni. Semmi köze a korkülönbséghez. Régen 13 éves lányokat adtak idősebb, jóval idősebb férfiakhoz.
2017. júl. 12. 01:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem érted a pedofília jelentését.
2017. júl. 12. 11:12
 13/19 anonim ***** válasza:
azért a 16 -21 még belefér, vagy a 18 -23 kb egy korosztály.
2017. júl. 12. 11:31
 14/19 A kérdező kommentje:

Én tudom, hogy mit jelent pontosan a pedofília, de sajnos a legtöbb ember nincs vele tisztában (még jobban megértsd a problémámat: az utca embere pedofilnak hív egy 40 évest, aki 15 évest akar behálózni (hát nem így van? válasz ki 1 random ismeretlent és kérdezd meg a véleményét - 100% hogy pedofilnak fogja hívni, mert nem fogja tudni, hogy csak akkor számít annak, ha pubertás előttihez vonzódik), de ha 25 éves (nem 40), akkor már nincs probléma vele... Nem látom, hol van ebben az igazság.

Utolsó: szerintem meg fiatalkorú (18 év alatti) fiatalkorúval kezdjen ki...

2017. júl. 12. 14:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Én értem, hogy mi az a pedofil, meg hogy ki kivel teheti meg, de azért milyen az az ember, aki mondjuk 40 évesen egy 15 évessel kezd? biztos hogy nem normális. Olyan szerencsétlen hogy egy naív kislányt tud csak bepalizni, vagy más lelki baja van, amit kezeltetni kéne. Ha a 14-15 éves lányomat egy ilyen alak hajtaná, biztos hogy a belével a nyaka körül akasztanám fel egy fára.
2017. júl. 12. 14:44
 16/19 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem meg rohadtul semmi közöd hozzá, ki kivel van... ne fontoskodj!
2017. júl. 12. 17:01
 17/19 anonim ***** válasza:
jó te így gondolod , de úgyse lesz így. A világ nem ilyen egy 15 éves kis szórással még 25 évessel is jár ,és ahogy csökkent az életkor úgy nő a valószínűség. Sztem 3-5 év + simán belefér.
2017. júl. 12. 19:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Nézd, 15 évesen egy 21 éves szűzzel jártam, 16-18 éves koromig pedig egy 25-27 éves pasival. Én ismerek több ilyen nőt. Régen ez sokkal elfogadottabb volt, a csajok elég sok %-a 18 éves kora előtt szülte meg első gyermekét, és köszönik szépen jól vannak, nem lettek ku**ák. Rendben, ma már kevésbé elfogadott, de: egy 15-16-17 éves csaj jóval érettebb, mint egy ugyanennyi idős fiú. Én is azért jártam idősebbekkel, mert az agyamra mentek a korombeliek. Az pedig megint egy más kérdés, hogy mennyire lehet komoly egy olyan pasi, aki 25 évesen 15 évessel kezd.. de azért szerintem nem kell általánosítani, meg elítélni sem, mert semmi közünk mások kapcsolatához, és nem tudhatjuk, hogy miért értik meg egymást. Ezt nem lehet így látatlanban megérteni..
2017. júl. 21. 17:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem is sok. Utolsó barátnőmnél 2x idősebb voltam. Van olyan ismerősöm aki suli után egy 20 évvel idősebb pasihoz ment hozzá és boldogak. Szóval mi a baj?

Ha neked nem fér bele az értékrendedbe, hogy 5 évnél nagyobb korkülönbségben is létezik szeretet (nem csak szex), akkor Te eszerint válassz. De ha mindkét fél boldog, akkor ne Te állj közéjük.

2017. júl. 21. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!