Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felháborító?

Figyelt kérdés

"Soha ne kezdjetek olyan nővel, aki nem nyeli le!"

Hujber Feri

2017. nov. 26. 13:16
1 2
 1/13 Ramone ***** válasza:
100%
Hujber Ferenc önmagában felháborító
2017. nov. 26. 13:17
 2/13 RRR ***** válasza:
86%

???

nyeld le te,ha már nyelni kell!:XD

..

2017. nov. 26. 13:18
 3/13 anonim ***** válasza:
31%

Pedig ebben igaza van. Az olyan csaj first class. Nem mondom hogy a tobbi csaj selejt, mert az. De amelyik kerdes nelkul lenyeli, az Istenno.

40f

2017. nov. 26. 13:18
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Mér, hujber le szokta nyelni?
2017. nov. 26. 13:21
 5/13 A kérdező kommentje:

Én tonnaszám nyeletném az ilyenekkel, mint ő.

2017. nov. 26. 13:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Annyi mindent tudnék az ilyen emberekre mondani, de egyszerűen nem találom a szavakat.

Selejt az a nő, amelyik nem nyeli le egy másik ember testváladékát?

Nyeljétek le a magatokét, ha ez annyira alap.

Undorító.

Nyilván van, aki ezt hajlandó megtenni, gondolom olyan is, aki örömmel teszi.

De ugyan már menjen el az összes a jó büdös ........, aki szerint az a nő selejt, aki ezt nem teszi meg.

Szerintem az a selejt, aki ezt elvárja.

A szex arról szól, legalábbis hajdanán arról szólt, hogy két ember örömet okoz egymásnak. Mi öröm van ebben?

2017. nov. 26. 13:31
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Én azt mondom, oda jó bele menni, ahol a végén voltam. Vagyis ha az elején szopott, aztán dugtunk, a spriccelést nem fogom se az arcára, se a szájába irányítani, oda élvezek be a lukba. Ha a végére kapok cumit is (nyilván kölcsönös a dolog, szóval nyalnom kell ) akkor oda élvezek bele. És hát ha már, akkor nem valami guszta, hogy kiköpi. Én se köpdösöm a női nemi váladékokat, valószínűleg nekik is ugyanolyan rosszul esne.

Szóval ha nem akarja lenyelni, ne ott legyen élvezkedés.

A fenti emberke véleményére pedig nem adok. Szexuális kultúrája nincs , ez látszik. Az, hogy hogy éli meg, az ő dolga. De tanácsokat nem érdemes tőle megfogadni.

2017. nov. 26. 14:33
 8/13 anonim ***** válasza:
79%

Engem egyáltalán nem zavarna ha a nő nem nyelné le, de még csak az se, ha nem a szájába élveznék.

32/F

2017. nov. 26. 16:22
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Szovegertelmezesbol elegtelen haborgoknak. Mi rosszat mondott? Senkirol semmi negativat. Ti acsarkodtok itt habzo szajjal. Amelyik vele nyeletne, meg tonna szamra, stb... Ha te nem nyeled le a te dolgod, amelyik meg igen azt megdicserte. Az, hogy a haborgok csak feltetelekkel szexelnek nincs abban baj, de az se legyen az ha masnak meg mas feltetelei vannak.
2017. nov. 27. 08:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor rossz csajjal kezdtem...de legalább nem kikőpi hanem visszaadja.
2017. nov. 27. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!