Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felháborító?
"Soha ne kezdjetek olyan nővel, aki nem nyeli le!"
Hujber Feri
???
nyeld le te,ha már nyelni kell!:XD
..
Pedig ebben igaza van. Az olyan csaj first class. Nem mondom hogy a tobbi csaj selejt, mert az. De amelyik kerdes nelkul lenyeli, az Istenno.
40f
Én tonnaszám nyeletném az ilyenekkel, mint ő.
Annyi mindent tudnék az ilyen emberekre mondani, de egyszerűen nem találom a szavakat.
Selejt az a nő, amelyik nem nyeli le egy másik ember testváladékát?
Nyeljétek le a magatokét, ha ez annyira alap.
Undorító.
Nyilván van, aki ezt hajlandó megtenni, gondolom olyan is, aki örömmel teszi.
De ugyan már menjen el az összes a jó büdös ........, aki szerint az a nő selejt, aki ezt nem teszi meg.
Szerintem az a selejt, aki ezt elvárja.
A szex arról szól, legalábbis hajdanán arról szólt, hogy két ember örömet okoz egymásnak. Mi öröm van ebben?
Én azt mondom, oda jó bele menni, ahol a végén voltam. Vagyis ha az elején szopott, aztán dugtunk, a spriccelést nem fogom se az arcára, se a szájába irányítani, oda élvezek be a lukba. Ha a végére kapok cumit is (nyilván kölcsönös a dolog, szóval nyalnom kell ) akkor oda élvezek bele. És hát ha már, akkor nem valami guszta, hogy kiköpi. Én se köpdösöm a női nemi váladékokat, valószínűleg nekik is ugyanolyan rosszul esne.
Szóval ha nem akarja lenyelni, ne ott legyen élvezkedés.
A fenti emberke véleményére pedig nem adok. Szexuális kultúrája nincs , ez látszik. Az, hogy hogy éli meg, az ő dolga. De tanácsokat nem érdemes tőle megfogadni.
Engem egyáltalán nem zavarna ha a nő nem nyelné le, de még csak az se, ha nem a szájába élveznék.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!