Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek is felháborító?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is felháborító?

Figyelt kérdés

Bocsi, ez nem szexuális kérdés.

Van egy 70éves nő aki nem akart eladni virágot egy meleg párnak ezért megbüntették 3millió forinttal. És ezért az emberek 22milliót gyűjtöttek annak nőnek.

ÉN heteró vagyok, de ez akkor is felháborító. Én szeretném megvédeni a melegek jogait az olyan emberektől mint ők.

Tudom, hogy ez nem egy kérdés, de kérlek szóljatok hozzá.

2015. júl. 14. 22:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Én nem értem miért kell bántani a melegeket, (akár fiúk, akár lányok) hiszen nem ártanak senkinek. Sokkal nagyobb gondok is vannaka világunkban, országunkban.
2015. júl. 14. 22:21
 2/15 anonim ***** válasza:
18%

Figyi szerintem nagyobb gondok is vannak a világban jelenleg mint a melegek jogai (Háború,menekültek, 3.világháború kitörésének esélye, globális felmelegedés)

Én is igazságtalannak tartom de most ezzel nem lehet mit kezdeni.

2015. júl. 14. 22:24
 3/15 anonim ***** válasza:
12%
Figyelj én kifejezetten nem szeretem a melegeket de hogy egy nőböl miliomost csinalnak az mégrisszabb. Amugy meg semmi bajom a melegekkel kivéve ha hiresztelik hogy azok mert az undoritó
2015. júl. 14. 22:24
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez happyendes sztori...

Végül a meleg pár megkaphatta a virágot (gondolom nem hiányzott a banyának még egy 3 millás bírság...), az államnak is keletkezett 3 milliós bevétele, valamint a meleggyűlölő egyénekből álló társadalmi réteg is keskenyebb lett anyagilag 22 millió ft-tal. A nyanya meg költse patikára a maradék 19 milliót, fejlődjön a gyógyszeripar.:D

2015. júl. 14. 22:26
 5/15 anonim ***** válasza:
14%
szerintem az a felháborító, hogy ilyeneket kérdezel
2015. júl. 14. 22:33
 6/15 anonim ***** válasza:
17%
Én homoszexuális-ellenes vagyok. Ez egy betegsés. Olyan, mint ha valaki a lábgombájával villogna. Mind 2 egy undorító betegség
2015. júl. 14. 23:18
 7/15 anonim ***** válasza:
14%
Nem azva baj, hogy vágyai vannak, hanem az hogy nem küzdi le őket. A néni nagyon helyesen nem támogatta az aberrált hajlamúakat.
2015. júl. 14. 23:42
 8/15 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is felháborító. Bár én nem bírságoltam volna meg ilyen nagy összeggel. Mégis csak egy idős asszonyról van szó aki nyilván más értékrenddel lett nevelve, azért valljuk be, senki nem menne bele a meleg kérdésbe a nagymamájával... (tisztelet a kivételnek persze, de az én nagyim sem valami felvilágosult gondolkodásmódú ezért még nagyon szeretem)

Esetleg megtiltottam volna neki, hogy virágot áruljon vagy valami ilyesmi, hogy ne folytathassa ezt a tevékenységet amit szeret, talán ennek még jobban "nevelő célzatú" hatása is lett volna.

2015. júl. 14. 23:56
 9/15 anonim ***** válasza:
9%
Tudjátok felvilágosulás ide - oda, a buzáskodás hányingerkeltő, gusztustalan, aberrált, beteges, elfajzott, undorító, bűnös, betegeges dolog. Az is volt ezer éve, most is az, és az lesz ezer év múlva is. Végszó.
2015. júl. 15. 00:29
 10/15 anonim ***** válasza:
77%

Ez a hír kacsa. Senkit nem fognak megbírságolni 30 millára, mert nem ad el virágot melegnek vagy nem melegnek. És senkinek nem fognak 22 millát összegyűjteni ilyen célra, nézzétek meg, a kétfarkú kutya párt is 30 milla körül tudott összegyűjteni egy plakát kampányra ami azért nagyobb volumenű dolog.

Szóval kezdjük azzal, ha ez a hír egyáltalán igaz, legyen szó 30 meg 22 ezerről kezdésnek. Aztán nézzük a hetven éves nénit...na ne már. Egy boltot, céget megbüntethetnek, ha nem akarnak valakit kiszolgálni akár rasszizmusból akár homofóbiából, de egy kistermelőt vagy egy nyuggert aki a kertjében virágot termel? Inkább rászállt a nav az illegális virágeladásért.

Nos akkor a lényeg: undorító dolog az embereket a nemi identitásuk vagy fajuk vagy esetleges betegségük, állapotuk miatt megkülönböztetni. Viszont a meleg párnak is lehetett volna annyi esze hogy elengedik egymás kezét, az egyik odamegy, megveszi oszt csók. Vagy elmennek máshova, és nem jelentenek fel egy nénit ezért.

Szerintem ez úgy ahogy van, hülyeség. Hol olvastad, valami szennylapban?

2015. júl. 15. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!