Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek is felháborító?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is felháborító?

Figyelt kérdés

Bocsi, ez nem szexuális kérdés.

Van egy 70éves nő aki nem akart eladni virágot egy meleg párnak ezért megbüntették 3millió forinttal. És ezért az emberek 22milliót gyűjtöttek annak nőnek.

ÉN heteró vagyok, de ez akkor is felháborító. Én szeretném megvédeni a melegek jogait az olyan emberektől mint ők.

Tudom, hogy ez nem egy kérdés, de kérlek szóljatok hozzá.

2015. júl. 14. 22:20
1 2
 11/15 Becixxx ***** válasza:
90%

3 millióról volt szó nem harmincról.

1. - Honnan tudta a nénike, hogy melegeknek kell? Hisz a virágvásárlás egy pillanat műve.

2. - Miért nem volt érdeke eladni a portékát?

3. - Miért büntetnék meg , mert a saját boltjából nem ad el árut?

4. - Kik azok a marhák, akik ezért milliókat raknak össze nekik - mikor az emberek úgyis irigyek és nem szeretnek fizetni ?

Ezekbe és még sok mindenbe bele kell gondolni...

2015. júl. 15. 10:57
 12/15 anonim ***** válasza:
33%

Ilyen nincs. Mint eladónak neki joga van annak eladni az árut akinek akarja. Aligha fog a GH tisztességtelen piaci magatartás vagy más miatt rászálni.

Amúgy a melegek jogait azzal védenék a legjobban ha nem provokálnák felvonulással pl a köznépet. Maguk alatt vágják a fát és ha azt hiszed kérdező, hogy ilyen szélsőséges kamustory-val te felhívod a figyelmet rájuk, jól hiszed, csak negatív irányba.

2015. júl. 15. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Igen, felháborító. Egyértelműen.
2015. júl. 15. 22:22
 14/15 anonim ***** válasza:
31%
Teljes mértékben a nőnek adok igazat. Gondolom bu_ziskodtak előtte, és a néni így látta jónak. Felháborító, hogy ezért megbüntetnek valakit.. Ne akarják már elérni azt, hogy minden ember szeresse az abnormális, nemzőképtelen egyedeket. Ezt a kérdést meg provokálásnak veszem.
2015. júl. 16. 18:54
 15/15 Becixxx ***** válasza:
Én nem adok igazat a néninek. Őt is lehetne diszkriminálni,azért mert 70 éves. Sőt meg is teszik... Ez nyílt titok.
2015. júl. 19. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!