Miért felháborító ez a lányoknak?
Figyelt kérdés
Engem is utasítottak már el és szenvedtem is, de miért van ha érdeklődik irántam egy lány. És én megmondom neki hogy bocsi de nem akarok tőled semmit! Elre teljesen kikel magából és elkezd szidni. És már nem egy ilyen volt az elmúlt évben.2015. máj. 2. 17:54
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert nem bírja elviselni hogy ŐT visszautasították. Ne foglalkozz velük és legfőképp ne szólj vissza.
Ezzel akár még jobban felhúzhatod. :)
2/3 anonim válasza:
Keresztülhúzod a számításukat, és úgy tesznek, mintha borzalmasan nehéz lenne másik férfit keríteniük, amikor napi rendszerességgel is alig tudják magukról a náluk tucatszám tolongó srácokat. Ez már csak egy ilyen "epilógushiszti".
3/3 anonim válasza:
Jav.: ... tolongó srácokat LERÁZNI
(Bocs, lemaradt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!