Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért fontos a lányoknak,...

Miért fontos a lányoknak, hogy mindig sok pénz legyen rájuk költve?

Figyelt kérdés

értem ezalatt hogy elvinni őket buliba, szórakozóhelyre, vagy kirándulni, vagy vendéglőbe vinni, vagy moziba, vagy múzeumba, kiállításra, tehát olyan helyre ahol jól érzi magát a lány.. hogy nézne már ki ha elvinném parkba, margitszigetre, a lépcsőházunk elé csak mert ingyenes :D

szal akárhogy is számolok ez havonta nagyon nagyon sok pénzt emésztene fel ha lenne barátnőm..

19 éves vagyok és iskola mellett mekiben dolgozok.. mivel anyukámékat is segítem szóval hozzájárulok hogy ha már egyszer dolgozok akkor ne élősködjek otthon, haza adok 20-30 ezer ft-ot.. valamennyi pénzem marad köv hónap elejére, de igencsak szűkösen.. veszek egy-két pólót, gatyát, üdítőt, havi 1x eljárok haverokkal kocsmázni ott elszórok 2-3 ezer ft-ot többet nem.. szal spórolni nem nagyon tudok belőle.. ami marad azt teszem félre jogsira..

de úgy érzem hogy a költségvetésembe állatira nem férne bele egy barátnő.. pedig lehetne ha nagyon akarnék.. de ha nincs pénzem mégis mit csináljak egy lánnyal? itthon malmozzak vele? vagy bújócskázzak vele a játszótéren? :D

nem vagyok smucig mert szívesen szórnám a pénzt bárkire ha lenne annyim de két év mekis munka után rájöttem hogy pénz nélkül egy fiú semmit se ér a lányok szemében..

2015. ápr. 28. 19:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%
A vérükben van.
2015. ápr. 28. 19:59
 2/20 2-es vagyok ***** válasza:
Olyan lányt kell választani, aki nem túl költséges. Nekem volt olyan barátnőm, aki még akkor sem engedett fizetni semmit, amikor ragaszkodtam hozzá :D El lehet menni parkba, nem értem mi azzal a baj, a Margitsziget is tök jó hely :D
2015. ápr. 28. 20:01
 3/20 anonim ***** válasza:
A pénz az jó dolog, de nem minden. Szerintem próbáld meg azzal a kislánnyal, aztán majd lesz valahogy.
2015. ápr. 28. 20:04
 4/20 anonim válasza:
21%
Világ életemben sokkal jobban csíptem az olyan programokat amikhez nem kell pénz. Bolyongás erdőn mezőn, kiülni beszélgetni a ház elé stb.. Én utálok éttermekben kávézókban feszengeni.. Illetve sosem várnám el, hogy a fiú álljon minden programot.
2015. ápr. 28. 20:05
 5/20 anonim ***** válasza:
lebecsülöd, hogy milyen jó játék is a malom.
2015. ápr. 28. 20:06
 6/20 anonim ***** válasza:
Amit most csinálsz, az egy tipikus elhárító mechanizmus, amelyet racionalizációnak neveznek.
2015. ápr. 28. 20:09
 7/20 anonim ***** válasza:
Marhára nem ez a fontos. Ha neked jó vele úgy együtt lenni, hogy otthon moziztok, vagy főzöl neki, kirándultok, vagy néha elmentek egy filmet megnézni vagy állatkertbe, neki is jó lesz. Mi a barátommal mindig összeszedtük, hogy hol vannak ingyenes programok, mert mindketten ugyanannyiból gazdálkodtunk tanulóként. Egy barágtnő nem egy költséges háziállat...
 8/20 anonim ***** válasza:
20%

Így van, jól látod fiatal korod ellenére. A lányok le se szаrják azokat a srácokat, akik kevésbé tehetősek, és/vagy becsülettel szedik össze a kis zsebpénzüket, mert az a srác a szemükben élhetetlen, lusta, nem akar fejlődni, nem akar többet keresni stb. Jönnek ilyenkor az idiótábbnál idiótább kifogások.

Pláne a te korosztályodban a lányok még azt is cikinek tartják, ha Mekiben melózol. Mert az is tök ciki ám, hogy te kiszolgálod a jobbnál jobb kanokat, akik egyszerre három csajt kajáltatnak az étteremben. Ököllel verném az összes nő fejét!

Jaaa... elnézést! Hát a külsőről szót sem ejtek, mert azért (is) leharapják a fejem.

9/20 anonim ***** válasza:
#8 neked se volt sok sikered az életbe..
2015. ápr. 28. 20:10
 10/20 anonim ***** válasza:
43%
#9: Akkor mondd már meg, hogy két hasonló kaliberű férfi közül a nők miért a tehetősebbet választják százból 99 esetben? Na? :) (Természetesen költői a kérdés.)
2015. ápr. 28. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!