Lányok, nektek fontos a partneretek anyagi helyzete?
Figyelt kérdés
Mennyire szempont az, hogy legyen saját ház/lakás, autó?2015. márc. 7. 09:20
1/22 anonim válasza:
szerintem nem :) az a vajna fazon mondjuk ha gyári munkás lenne akkor is ilyen felesége lenne mint ez a Timi... és még sorolhatnám
2/22 anonim válasza:
0. Felőlem lehet 20 forintja is, nem érdekel
3/22 anonim válasza:
és ha 1 csimpánz örökölne pár milliárdot még hozzá is feleségul mennének :D
4/22 anonim válasza:
Yachtja is legyen meg három iPhoneja.
5/22 anonim válasza:
#4 Windows Phone nem jó, meg egy ladik a Tiszán? :D
6/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel van lakása, autója vagy sem. De tartsa el magát. Nem szeretem azokat az embereket, akik másokon élősködnek.
7/22 anonim válasza:
Meglepnek ezek a válaszok! :O Úgy tudtam, hogy a lányok nagyon anyagiasak és szóba se állnak egy csóró fiúval.
32/f
8/22 anonim válasza:
Ha dolgozik rendesen, és nem felesleges hülyeségekre költi el a pénzét akkor nem számít mennyit keres
9/22 anonim válasza:
Nekem minden nő azt mondta eddig, hogy jobb anyagi helyzetben kell lennie, mint ők, és közel azonos, de inkább jobb kaliberű állással kell rendelkeznie, mert különben nem tudnak rá "felnézni".
10/22 anonim válasza:
Szerintem meg tök mindegy, nem a munkája meg az anyagi helyzete miatt fogok felnézni valakire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!