Lányok, nektek fontos a partneretek anyagi helyzete?
Fontos. Kapcsolatnál nem annyira a pillanatnyi állapot, inkább a tendencia. Hiába nyerte meg a pasi a múlt héten a lottót, ha azt látom, hogy egy év múlva már semmi nem lesz a pénzből, mert elszórja, az nem vonzó. Aki belesüpped a mocsárba, lehúzza a nyolc óráját és megelégszik a havi százezerrel, nem is tesz érte, hogy jobb legyen, az se vonzó. Ha viszont azt látom, hogy ugyan most nem áll jól, de estin tanul, vagy a kezdődő vállalkozását építi vagy akármi, az már teljesen oké.
Az a lényeg, hogy igyekvő legyen, egyrészt mert én is az vagyok és nem tudok felnézni olyan emberre, aki nem az, másrészt mert ha a párom nem csinál semmit, az engem is visszahúz.
Persze ezek párkapcsolat esetén érvényesek. Ha csak alkalmi szexről van szó, akkor egyáltalán nem érdekel a pénze, főleg nem az, hogy évekkel később mennyi lesz neki.
Már megint? :( Nem a lakásokhoz meg az autókhoz vonzódunk általában.
#13-as!
Lehet, hogy meglep, de olyat viszont láttam, hogy egy fogorvos doktornőnek egy McDonald's-ban a pultnál eladóként dolgozó férfi a férje. :O:O:O
Engem kimondottan meglepett! :D
nekem az fontos, hogy normális fix munkahelye legyen
páromnak se kocsija, se lakása, nem zavar 24L
Velem 1 lány se barátkozik, mert csóró vagyok :(
20/F
#19-es!
Mindemellett ha még szarul is nézel ki, akkor meg egyenesen reménytelen a helyzeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!