Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, nektek fontos a...

Lányok, nektek fontos a partneretek anyagi helyzete?

Figyelt kérdés
Mennyire szempont az, hogy legyen saját ház/lakás, autó?

2015. márc. 7. 09:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Fontos. Kapcsolatnál nem annyira a pillanatnyi állapot, inkább a tendencia. Hiába nyerte meg a pasi a múlt héten a lottót, ha azt látom, hogy egy év múlva már semmi nem lesz a pénzből, mert elszórja, az nem vonzó. Aki belesüpped a mocsárba, lehúzza a nyolc óráját és megelégszik a havi százezerrel, nem is tesz érte, hogy jobb legyen, az se vonzó. Ha viszont azt látom, hogy ugyan most nem áll jól, de estin tanul, vagy a kezdődő vállalkozását építi vagy akármi, az már teljesen oké.

Az a lényeg, hogy igyekvő legyen, egyrészt mert én is az vagyok és nem tudok felnézni olyan emberre, aki nem az, másrészt mert ha a párom nem csinál semmit, az engem is visszahúz.

Persze ezek párkapcsolat esetén érvényesek. Ha csak alkalmi szexről van szó, akkor egyáltalán nem érdekel a pénze, főleg nem az, hogy évekkel később mennyi lesz neki.

2015. márc. 7. 09:46
 12/22 anonim ***** válasza:
#10 Most én nem mondtam, hogy Te itt most konkrétan ilyen vagy, de nekem ezt mondta több nőismerősöm is, mikor szóba került a téma.
2015. márc. 7. 09:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
De igazából a statisztikák sem hazudnak... Mikor láttál utoljára olyat, hogy egy női orvosnak vízvezeték szerelő a férje? :D
2015. márc. 7. 09:49
 14/22 anonim ***** válasza:
5%
Nem hinném, hogy egy nő számára olyan marhára vonzó lenne egy csepeli kilencedik emeleti, 35 négyzetméteres, másfél szobás panellakás, egy régi Fiat Panda, és egy bruttó 160-at kereső férfi. Aki mást mond, annak csirizes a tantusza.
2015. márc. 7. 09:53
 15/22 anonim ***** válasza:

Már megint? :( Nem a lakásokhoz meg az autókhoz vonzódunk általában.

2015. márc. 7. 09:56
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát de degogyisnem. xD
2015. márc. 7. 09:59
 17/22 anonim válasza:

#13-as!

Lehet, hogy meglep, de olyat viszont láttam, hogy egy fogorvos doktornőnek egy McDonald's-ban a pultnál eladóként dolgozó férfi a férje. :O:O:O

Engem kimondottan meglepett! :D

2015. márc. 7. 10:19
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

nekem az fontos, hogy normális fix munkahelye legyen

páromnak se kocsija, se lakása, nem zavar 24L

2015. márc. 7. 10:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Velem 1 lány se barátkozik, mert csóró vagyok :(

20/F

2015. márc. 7. 11:02
 20/22 anonim válasza:

#19-es!

Mindemellett ha még szarul is nézel ki, akkor meg egyenesen reménytelen a helyzeted.

2015. márc. 7. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!