Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek mennyire fontos...

Lányok nektek mennyire fontos a Pénz? (F)

Figyelt kérdés

úgy értem tudnátok egy olyan fiút szeretni aki nem tud költeni rátok ..csak magát tudja "átadni" úgymond ..

(gondolom addig semmikép sincs értelme kapcsolatba kezdeni még nincs megfelelő anyagi háttered egy barátnőhöz ..)

2015. jan. 18. 00:18
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Mindegyiknek fontos, valamelyiknek kevésbé.
2015. jan. 18. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:
2015. jan. 18. 00:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért attól is függ, hogy mennyire nincs pénze. Fenn tudja tartani magát saját erejéből? (csak magát, barátnő nélkül)

Mert én igazából ugyanazt várom el tőle, mint magamtól. Ha én képes vagyok rá, akkor ő is legyen.

2015. jan. 18. 00:22
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem fontos, csak az a lényeg, hogy minél több legyen.
2015. jan. 18. 00:26
 5/10 anonim ***** válasza:
2015. jan. 18. 00:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tud rám költeni, mert nincsen pénze, az nem baj - csak az az elvárásom, hogy ne nekem kelljen magamon kívül őt is eltartani.

Ha viszont megtehetné és nem akar, az nem esne jól - pl volt egy barátom: ha vett 4 csokit, abból 3-at megtartott magának, 1 nekem adott. Ezzel szemben én vittem neki piskóta tallért vagy bármit minden alkalommal, úgy, hogy magamnak nem vettem semmit.

2015. jan. 18. 00:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg nem érdekel, mert nem olyan korú fiúkkal ismerkedem, akik már magukat tartják fenn. De pár év múlva igenis fontos, hogy legyen esélyünk felépíteni egy közös jövőt, gyereket nevelni - persze saját magamtól is ugyanolyan mértékben várom majd el a hozzájárulást ehhez. Most olyan szinten érdekel, hogy azért be tudjunk ülni néha inni egyet, hogy mindketten fizetjük a saját részünket. Tehát én nem várom el, és nem is fogom az ajándékokat, utazásokat, eltartást, ahogy fordítva én se lennék hajlandó eltartani valakit. (Az más, ha olyan helyzetben lennénk, hogy én már dolgozok, ő még tanul, persze)
2015. jan. 18. 00:39
 8/10 anonim ***** válasza:
29%
ha elélvez veled úgy megdugod,akkor még el is tart a nő.
2015. jan. 18. 00:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Csak annyira, ha már együtt élünk, ne kerüljünk utcára, ect.. az ilyen dolgokra legyen mindig pénz. Párom most sem költ nagyon rám, megértem, mert alig keres, előbb a kocsit kéne rendbe tenni és fenn tartani. Sosem volt elvárás felé, ha tudott költött. Bár nem lenne rossz, ha ki is tudnánk mozdulni néha. Remélem rendeződnek a dolgok.

Attól még lehet barátnőd, csak olyannal kéne összejönnöd, aki nem követelőzik, mint egy kis gyerek, értett gondolkozású és megérti helyzeted. És látja rajtad az akarást, nem csak vagy a minden napokban.

2015. jan. 18. 01:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Én rengeteget költöttem az asszonyra, és így sem szeret.
2015. jan. 18. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!