Lányok nektek mennyire fontos a Pénz? (F)
úgy értem tudnátok egy olyan fiút szeretni aki nem tud költeni rátok ..csak magát tudja "átadni" úgymond ..
(gondolom addig semmikép sincs értelme kapcsolatba kezdeni még nincs megfelelő anyagi háttered egy barátnőhöz ..)
Azért attól is függ, hogy mennyire nincs pénze. Fenn tudja tartani magát saját erejéből? (csak magát, barátnő nélkül)
Mert én igazából ugyanazt várom el tőle, mint magamtól. Ha én képes vagyok rá, akkor ő is legyen.
Ha nem tud rám költeni, mert nincsen pénze, az nem baj - csak az az elvárásom, hogy ne nekem kelljen magamon kívül őt is eltartani.
Ha viszont megtehetné és nem akar, az nem esne jól - pl volt egy barátom: ha vett 4 csokit, abból 3-at megtartott magának, 1 nekem adott. Ezzel szemben én vittem neki piskóta tallért vagy bármit minden alkalommal, úgy, hogy magamnak nem vettem semmit.
Csak annyira, ha már együtt élünk, ne kerüljünk utcára, ect.. az ilyen dolgokra legyen mindig pénz. Párom most sem költ nagyon rám, megértem, mert alig keres, előbb a kocsit kéne rendbe tenni és fenn tartani. Sosem volt elvárás felé, ha tudott költött. Bár nem lenne rossz, ha ki is tudnánk mozdulni néha. Remélem rendeződnek a dolgok.
Attól még lehet barátnőd, csak olyannal kéne összejönnöd, aki nem követelőzik, mint egy kis gyerek, értett gondolkozású és megérti helyzeted. És látja rajtad az akarást, nem csak vagy a minden napokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!