Miért fontos a lányoknak, hogy mindig sok pénz legyen rájuk költve?
értem ezalatt hogy elvinni őket buliba, szórakozóhelyre, vagy kirándulni, vagy vendéglőbe vinni, vagy moziba, vagy múzeumba, kiállításra, tehát olyan helyre ahol jól érzi magát a lány.. hogy nézne már ki ha elvinném parkba, margitszigetre, a lépcsőházunk elé csak mert ingyenes :D
szal akárhogy is számolok ez havonta nagyon nagyon sok pénzt emésztene fel ha lenne barátnőm..
19 éves vagyok és iskola mellett mekiben dolgozok.. mivel anyukámékat is segítem szóval hozzájárulok hogy ha már egyszer dolgozok akkor ne élősködjek otthon, haza adok 20-30 ezer ft-ot.. valamennyi pénzem marad köv hónap elejére, de igencsak szűkösen.. veszek egy-két pólót, gatyát, üdítőt, havi 1x eljárok haverokkal kocsmázni ott elszórok 2-3 ezer ft-ot többet nem.. szal spórolni nem nagyon tudok belőle.. ami marad azt teszem félre jogsira..
de úgy érzem hogy a költségvetésembe állatira nem férne bele egy barátnő.. pedig lehetne ha nagyon akarnék.. de ha nincs pénzem mégis mit csináljak egy lánnyal? itthon malmozzak vele? vagy bújócskázzak vele a játszótéren? :D
nem vagyok smucig mert szívesen szórnám a pénzt bárkire ha lenne annyim de két év mekis munka után rájöttem hogy pénz nélkül egy fiú semmit se ér a lányok szemében..
1. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
2. Mert normális esetben a férfi kötelessége lenne a pénz termelése.
37/Kan.
Ui.: NINCS INGYEN PINA!
Hát, ha plázacicusokat és pénzéhes lányokat fogsz ki, akkor így jársz, ahogy leírtad!
Tudod, feltalálták a kommunikációt, amiből jól leszűrhető, hogy milyen is a csaj, miket szeret csinálni, stb. A beszéd ingyen van, csak időt kéne rá fordítani!
De nem kéne általánosítani!!! Személy szerint, én még mindig azokat a helyeket szeretem, pl. parkok, ahol inkább csak kettesben lehetek a pasimmal és el tudunk valamelyest bújni a világ elől!
Mellékesen én már nem a tizenéves korosztályhoz tartozom, mert 24 vagyok, meg én az a típus vagyok, aki inkább a természetben szeret lenni, sem mint pl. egy plázában.
Meg kéne ismerni a másikat, és ha úgy érzed, hogy csak a pénzed miatt lenne veled, meg hogy csak elvidd ide-oda, akkor ott kéne hagyni és másik után nézni!
#10 ffi vagyok és még sose álltam oda egy másik ffi mellé a pénztárcánkat mutogatva a csajnak, aki rámutatott az esetek 99%-ban a vastagabbikra.
Gazdagabbért se hagytak még el sose, pedig totál átlag fizetésem van.
#13: Gondoltam, hogy nem küldi el a két sanszos férfit a csaj, hogy lecsekkolja az egyenlegüket egy ATM-nél, s majd az alapján választ. :D
Amiből leszűrheti az egzisztenciát: öltözet, divatos kiegészítők (márkás karóra, nyaklánc, esetleg tetoválás, hiszen az sem olcsó mulatság, ha szépen mutat a bőrön), nem mellékes vagyontárgyak kvalitása (kicsi olcsó Daewoo Matiz vs. hatalmas 7-es BMW; csepeli egyszobás panel vs. budai nagy családi ház stb.), használati eszközök, munkahelyi pozíció és a többi, és a többi, ne sorolgassam már.
Ezt nekem senki nem tudja bemagyarázni, hogy egy nő majd a csóróbb férfit választja. Ha látja a nő, hogy nem túl tehetős a férfi, akkor a háttérben már mesterkedik, már keresi is a tehetősebb jelöltet. Aki mást mond, az egy rutintalan, zöldfülű alak. (Vagy nő esetében hazug, képmutató gennyláda.)
az a baj a te válaszaidban, hogy totál racionálisan fogsz fel egy érzelmi dolgot. Ha már lettél volna szerelmes életedben vagy egy hosszabb/komolyabb kapcsolatod lett volna, akkor nem írnál ilyet. Persze, hogy fontos a pénz, mindenkinek az. De nem mindenki áldozza be az anyagiakat a boldogságáért. Ha te eddig csak ilyet tapasztaltál, nos.. szarügy.
nem vagyok naív, meg érzelmes, szimplán sose tapasztaltam azt, amit te és mint mondtam, nem vagyok egyáltalán eleresztve (daewoo ticoval járok)..
Imádom azokat a szögletes, régebbi típusú kicsi verdákat. Twingo, Matiz, Ka, Cinquecento, sokféle márkába tettem már be a fenekem a volán mögé. :D És szerinted ez egy nőnek mennyire imponálhat? Irtóra semennyire!!! Ugyanis ha a férfi szerény körülmények között él, azzal kevésbé lehet ám felvágni, büszkélkedni a barátnők (szarabb esetben a család) előtt.
Lehet, hogy nekünk az élet apró örömei, apróságai megfizethetetlen élményt nyújtanának, de próbálj meg egy nőt meggyőzni arról, hogy micsoda élmény egy kis szаros Twingóval, vagy kis Polskival sarat dagasztani. :) Engem például már röhögtek ki nők amiatt is, mert elárultam nekik, hogy minden vágyam egy régi Zsiguli saját kezűleg történő restaurálása és birtoklása. Konkrétan hülyének és cigánynak voltam nézve (pedig elég fehér a bőröm), hogy mit akarok egy olyan szar autóval... :D
Amiket mi értéknek, megbecsülendőnek, és örök élménynek hiszünk, arra a nők ügyet sem vetnek, esetleg vér kínosnak gondolják. :)
És ez csak az autóról szól. Vajon mennyire lehet rokonszenves egy egyszobás panellal rendelkező, turkálóból öltözködő, használt bútorokat vételező, egyszerűen éldegélő kan... :) Megkockáztassam, hogy semennyire? :)
"Amiket mi értéknek, megbecsülendőnek, és örök élménynek hiszünk, arra a nők ügyet sem vetnek, esetleg vér kínosnak gondolják. :) "
Szerintem te elfelejted, hogy egy nő ugyanúgy emberből van, és mindenekelőtt ember.
Hidd el, lennének olyan férfiak is, akik vércikinek tartanák pl. a zsigulis dolgot. Ettől nem kevésbé férfiak, csak nem egyezik az ízlésetek.
Hát nem tudom, szerint sok férfit ugyanígy kínosan érint, ha egy nőnek viszont van pénze, esetleg saját lakása, autója, és neki nincs. Mintha ettől kevésbé lenne férfi.
A nők, ugyanúgy mint a többi ember, érzelmes lények. Lehet rájuk pénztárcával is hatni, lehet rájuk sármmal, de a szerelem az mindent visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!