Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhúzza a barátnőd egy haverja felsőjét, fiúk ez tényleg felháborító?
Én megérteném (részben). Csak nem fogod leönteni szándékosan a felsõdet olajjal egy ürügy miatt, ez elég buta elgondolás volt tõle. Lehet, hogy az is zavarta, hogy mit csináltál egyáltalán a haverodnál? Hogy sikerült az olaj baleset? Így tényleg hiányosan van elmesélve a történet, a barátod nem tudhatja, hogy történt ez.
Mindenesetre akár hisztis barátom lenne, akár nem, én nem jelentem volna meg nála más fiú pulcsijában (nem azért mert megcsalás-gyanús, de érzékeny lehet rá, és biztos zavarja az illatom, meg ilyesmi), tehát semmi nagyügy nincsen abban, hogy hazamegyek átöltözni.
Ing volt ráadàsul rajtam!
Palacsinátat meg prószát csináltunk. Segítettem neki, a polcról vettem elő az olajat de nem volt rajta a kupak én meg úgy vettem le hogy egyenesen kiburítottam a felsőmre a felét. A nyakamba ömlött tulajdonképp. Röviden elmondtam a barátomnak is. Szerintem mindent elhitt először,nem hazudtam neki semmiben. Később kezdett el "szekálni" és mérgelődni. Amúgy csak úgy talàlkoztam a haverommal, néha összefutunk a városban vagy találkozunk egymàsnàl. De amióta barátom van csak én megyek hozzá. Ő nem vendégeskedik nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!