Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FELHÁBORÍTÓ? A fiam szerető lett!
Nem hinném, hogy le tudnád beszélni. Legyél jó anya/apa,
és mondd azt neki, hogy "én nem szólok bele a magánéleted-
be".
Viszont igen csúnyán pofára fog esni, akkor viszont ne
menj a "ugye megmondtam" hollódumával, hanem állj mellé.
A leírtak alapján saját kárán kell, hogy megtanulja, és
jó meg fogja égetni magát, főleg ha a nő férje is megtud-
ja.
szerintem megadtad a választ:
"látom boldog..."
örülj neki, hogy boldog.
És miért lenne biztos, hogy a végén pofára esik?
Miért biztos, hogy a nő dobja ki és nem az fiad szerelme huny ki előbb?
Mert nem szabad soha más kapcsolatába belemászni, legfő-
képpen akkor, ha már férj-feleség az illető.
Ha a feleség kezdeményezte a kapcsolatot, akkor valószí-
nű ő fog neki véget is vetni, ha nem, akkor a férje tu-
domására fog jutni a dolog, és akkor csúnya balhé lesz..
Már ne is haragudj, de a fiad FELNÖTT ember, elmúlt húsz éves, ahogy irtad. Miért akarsz beleszólni a fiad életébe?
Majd idövel rájön, hogy ennek a kapcsolatnak nem sok jövöje van, de erre neki kell rájönnie, nem az "anyuka" parancsára megszakitani a kapcsolatot. Ennyi idösen már elég baj lenne, ha az anyuka mondaná meg, hogy mit csináljon egy fiatal férfi! NEM gyerek már.
Nekem két hasonló korú fiam van, de eszembe sem jutna beleszólni a szerelmi - és egyéb - életükbe. Ha tanácsot KÉRNEK, akkor elmondom a véleményemet, ha nem kédeznek, akkor meg megtartom magamnak.
Mellékesen, nem irtad, hogy mennyi idös a fiad meg a barátnöje, mert a megadottak alapján lehet, hogy nem is nagy a korkülönbség. (Ha pl. a fiad 25, te meg 40-42, akkor a barátnö 32-34 éves, ami azért nem igazán extrém eset)
Szerintem a fiad egyetlen hibát követett el, de az borzalmasan nagy. Az, hogy beleesett a nőbe.
Tudatosítani kéne benne, hogy bármi lesz is, bárhogy is fog szenvedni a nő nem fogja ott hagyni a férjét és a gyerekeit. Hogy ő csak olyan, mint a kajához a fűszer. Ha ezt tudomásul veszi, és nem kötődik a nőhöz szerelemmel, akkor akár még jól is jöhet ki a dologból - sokat tanulhat.
Viszont utána sz.r lesz. Nagyon. És egyetlen dolog fogja ezt majd orvosolni, egy másik lány...
Egyetlen dolgot tehetsz. Nem károgsz fölötte, hogy milyen rossz dolgot tesz. Hagyd. Meg fogja szenvedni. Figyelj rá, esetleg beszélj vele, (ne ezen a szülők által használt hangon adj le neki egy igen erkölcsös monológot, hanem tényleg beszélgess vele. Hallgasd meg, hogy mik az ő érvei) és próbáld meg tudatosítani, hogy ebből soha sem érheti el az igaz szerelmet.
Nem irigylem a helyzeted. De az ő álláspontját is meg tudom érteni. (mármint, h miért kellett neki az a nő. De a "szerelmes vagyok" dolgot nem!!!
#7 "De az ő álláspontját is meg tudom érteni. (mármint, h miért kellett neki az a nő. De a "szerelmes vagyok" dolgot nem!!!"
ezt ki tudnád jobban fejteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!