Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá valakit hogy megcsalja a párját többször is? Esetleg szeretőt tartson.
Annyira furcsa ez nekem...Tehát azt még letudom nyelni ha valaki részegen smárol esetleg lefekszik valakivel egy buli után.(a letudom nyelni nem azt jelenti hogy megbocsátanék csak ez még érthető nagyjából)Ez hirtelen felindulás,vágy stb.
De azt nem értem hogyha többször teszi ezt meg,tehát szeretőt tart.Miért?Ha annyira nem jó már a kapcsolata a párjával akkor miért nem szakít? Mire jó ez ?
Valaki mondja már el...
A kérdés jogos. Van is egy sorozat, a Hűtlen Házastársak, ahol nyomozók azzal keresik a kenyerüket, hogy féltékeny feleségek/férjek kérik fel őket a nyomozómunkára.
A következő okok lehetnek (szerintem):
- a tiltott gyümölcs édesebb, vagyis izgalmasabb légyottokon smárolni, mintha legális kapcsi lenne
- két csaj minden szempontból jobb mint egy: ha megunod az egyiket, van másik, egyszerre 2 nővel is szexelhetsz, stb.
- szar a házasság és a válás papírmunkába, pénzbe, időbe kerül, amihez nincs kedve
Ezt én sem értettem soha sem ! :(
Hogy nincs benne annyi emberi érzés,hogy ne csapja be a párját ?
Hogy tud belenézni a szemébe?
Engem még soha sem csaltak meg és én sem senkit .
Amikor van barátnőm akkor annyira megszeretem az édes fejét,hogy nem tudnék másra nézni
Ha meg épp úgy érzem,hogy kiszerettem belőle akkor nem kezdek el össze vissza kacérkodni hanem leülök vele beszélgetni a jövőnkkel kapcsolatban.
Ha valaki megcsal valakit akkor nem hiszem,hogy szerethette a megcsalt illetőt valaha is úgy igazán,emberileg...
Elhiszem,hogy jobb teste van akivel megcsalta de az egy mocskos gazember,
A külső nálam is számit előszörre de utána már a belsőbe szeretek bele,hiába szép ha mocskos a belseje...
21/F
Én már annak is örülnék, ha lenne párom, szeretőről meg álmodni sem merek. :D
22/F
Hol találni ilyen férfiakat, mint ti? :P Szívesen megismerkednék ilyenekkel. ;)
20/N
Valamit nem kap meg otthon esetleg?
Lányok ezért kell a fiúknak mindent (egészséges határokon belül) megtenni az ágyban.
Lehet ezért mennek félre?
Valamelyik lány pl nem szeret szopni....
Van viszont olyan férfi aki nagyon szereti ha szopják....
SZERINTEM.
"Valamit nem kap meg otthon esetleg?
Lányok ezért kell a fiúknak mindent (egészséges határokon belül) megtenni az ágyban.
Lehet ezért mennek félre?
Valamelyik lány pl nem szeret szopni....
Van viszont olyan férfi aki nagyon szereti ha szopják....
SZERINTEM."
1 a férfiaknak is van szája, ki tudják nyitni és elmondani h mit szeretnének.
2 Ha huzamosabb ideje a novel van akkor el tudta fogadni h mondjuk nem szopik, ha szereti meg pláne. Ne 3 év után jusson már eszébe h neki az nem jó és kezdjen el máshoz járni.
Gerinctelen dolog akermeik fél is magyaráz bele akármit. Ha van gerinc az ember hátában akkor nem csalja meg a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!