Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá valakit hogy megcsalja a párját többször is? Esetleg szeretőt tartson.
Annyira furcsa ez nekem...Tehát azt még letudom nyelni ha valaki részegen smárol esetleg lefekszik valakivel egy buli után.(a letudom nyelni nem azt jelenti hogy megbocsátanék csak ez még érthető nagyjából)Ez hirtelen felindulás,vágy stb.
De azt nem értem hogyha többször teszi ezt meg,tehát szeretőt tart.Miért?Ha annyira nem jó már a kapcsolata a párjával akkor miért nem szakít? Mire jó ez ?
Valaki mondja már el...
" ez velem nem történhet meg imádom a párom nem csalnám meg soha! nem is tettem mindaddig "
Mi az h mindaddig. Ha van benned egy csepp gerinc akkor soha nem teszed meg. Le is lehet ám lépni ha nem tetszik a szitu
Velem azért tették, mert az illetőt régebben megcsalta valaki, és attól érezte magát erősebbnek, hogy most ő csalt meg valakit, minél többször. Beteg dolog, mi?
Amúgy az önzés viszi rá az embert. Sokan úgy állnak hozzá, hogy nem szabad kihagyni egyetlen egy kínálkozó farkat/puncit sem, de attól még kell a párjuk, mert az egy biztos pont. Undorító dolog, ha tehetném én törvényeket hoznék ellene, mint a régi szép időkben. :>
Jah. Ez a megcsallak mert engem is magcsaltak. Ez a felfogás fogja romba donteni a társadalmat. Csomó dologhoz így állnak az emberek. És ebben az esetben is azt bántják aki nem érdemli meg.
A megcsalás szemét dolog akárhonnan is nézzuk és akármivel magyarázzuk. Rendes, gerinces ember nem teszi meg. PONT
Egyszerűen kapzsiság:
Aki képes megcsalni a párját, annak már nem kéne vele sem lennie. Persze ha emberileg egy szemét, nyilván nem fogják sajátmagáért szeretni, így megszokja, hogy a hazugságáért szeretik. Ebből persze soha nem elég, így létszükségletté válik, hogy folyamatosan megalázza/becsapja a másikat. Úgy érzi, így több bizalmat tud elvenni, jobban jár. Bizalmat próbál lopni, mintha csak pénzt próbálna lehúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!