Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá valakit hogy megcsalja a párját többször is? Esetleg szeretőt tartson.

Figyelt kérdés

Annyira furcsa ez nekem...Tehát azt még letudom nyelni ha valaki részegen smárol esetleg lefekszik valakivel egy buli után.(a letudom nyelni nem azt jelenti hogy megbocsátanék csak ez még érthető nagyjából)Ez hirtelen felindulás,vágy stb.

De azt nem értem hogyha többször teszi ezt meg,tehát szeretőt tart.Miért?Ha annyira nem jó már a kapcsolata a párjával akkor miért nem szakít? Mire jó ez ?

Valaki mondja már el...

2012. jan. 30. 01:53
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Egyrészt a szex nélküliség, az, hogy állandóan sérteget. Ha megyek a szeretőmhöz akkor van miért csinosítani magam. Azért nem szakítok, mert itt van a ház amit közösen felépítettünk, egyikőnk sem tudná kifizetni a másikat. Meg mert a szeretőmet nem tudnám elképzelni a páromnak. A szerető maradjon szerető, hogy megmaradjon a varázs!
2012. jan. 30. 13:44
 32/32 loup válasza:

Sziasztok!

Elkeseredett férj vagyok valamilyen szinten.Próbálok kapszkodni ebbe-abba sikeresen?!

6éve vagyok házas 34éves, nejem 32, 2 csoda szép gyerekem van akiket NAGYON szeretek és az anjukat is.Jól keresek és mindenem megvan csak a boldogságomba vannak hiányosságok (nemi életünk)Nemnézek ki rosszul sportolok rendszeresen,ugyan annyi figyelmet szentelek nejemre mint előtte de olyan ritkán van köztünk valami.én már MAMUT szex-nek hívom mert kihallt.Rengeteget beszéltem vele,hogy mi a baj,mit csináljak? Nemtudja.....Azt mondja változtat majd ami tart valameddig,aztán ugyan az folyik tovább.Ez az állapot a 2.kis tündérem születése után történt és azóta tart de ezért nem hibáztatom egyiket se.Azt mondja nem kíván.sokkolóan hatott.... Nem velem van a baj,nemkívánja a szexet(mondotta),NINCS senkije ez tudom, viszont akkor a probléma gyökerét nem találom. EL nem válok mert nálánál jobb anyát és feleséget még a túlvilágon se találok és az életemet is feláldozom gyerekeim boldog kieggyensúlyozott felnevelésére!!!Csaljam meg? Mint egy kis fiatal buta kamasz ülök esténként a gép előtt és bőrözök.Ha ebből valaki kisegít?....Sokat szoktam imádkozni remélem ha itt nem, majd a túlvilágon nagyon jólesz.

2012. febr. 12. 01:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!