Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá valakit hogy megcsalja a párját többször is? Esetleg szeretőt tartson.

Figyelt kérdés

Annyira furcsa ez nekem...Tehát azt még letudom nyelni ha valaki részegen smárol esetleg lefekszik valakivel egy buli után.(a letudom nyelni nem azt jelenti hogy megbocsátanék csak ez még érthető nagyjából)Ez hirtelen felindulás,vágy stb.

De azt nem értem hogyha többször teszi ezt meg,tehát szeretőt tart.Miért?Ha annyira nem jó már a kapcsolata a párjával akkor miért nem szakít? Mire jó ez ?

Valaki mondja már el...

2012. jan. 30. 01:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Én pl értem arra hogy a kapcsolat elején megteszi, én beleszeretek és egyre ritkábban csinálja míg végül kimarad teljesen ő nem szereti én nagyon szeretném még mindig.

Én szeretem őt de nem kapom meg amire vágyok az ágyban.

Ez csak példa volt.

2012. jan. 30. 09:22
 12/32 anonim ***** válasza:

6 éve vagyok kapcsolatban májusban lesz 3 éve, hogy együtt is élek a párommal. Imádtam szerettem még ha alig akart szexelni is, de megtettem mindent, hogy akarjon. És a fene-fenét evett akkor sem tudtam tartós javulást elérni. Havonta 1x-nél többször nem sikerült ágyba bújni vele. Interneten ismertem meg 3 évig távkapcsiban voltunk. Hetente találkoztunk péntektől vasárnapig. Bíztam abban, hogy talán, ha együtt élünk majd akkor ahogy miden nap lát, miniben vagy meztelenül, de semmi.

Megbeszélni megbeszéltük, de pottyantott rá mit beszéltünk. (Be is ismerte utólag, hogy Ő lusta hozzá).

Szeretni biztos szeret, mert sok dologban a kedvemben jár, de olyanokban amiket egy pár szokott csinálni azt nem akarja. PL.: sétálni, moziba menni, filmet nézni. Elmenni egy hétvégére, hogy ne legyenek mindig itt a szülők a nyakunkon.

15 volt én 17 voltam mikor először találkoztunk. Én voltam neki az első. Azt hittem én vagyok a béna. Mind a mai napig azt hinném, hogy én mekkora lúzer lehetek az ágyban, ha nem találkozom valakivel... És vele derült ki, hogy velem semmi baj sincs még több spiritusz is van bennem, mint én azt valaha gondoltam volna!

Ha tehetném elhagynám a párom. De se munkám se semmi. Az másikkal is el tudnám képzelni a jövőt, de őt zavarja a korkülönbség ami valljuk be, nem 1-2 év...

Ha jobban belegondolok hiányozna a párom, ha többé nem látnám.

Na most ilyenkor mi van?

Párom 21/F én meg 23/N.

2012. jan. 30. 10:09
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy olyan kapcsolatban van az illető,amit más okokból nem akar felrugni.Emellett az ujdonságnak,és a tiltott gyümölcsnek van egy különös varázsa.
2012. jan. 30. 10:12
 14/32 anonim ***** válasza:
És miért mindig az ággyal kell jönni? Mintha az lenne a világ legfontosabb dolga. Én nem tartom annak, valahogy késztetést se érzek rá, hogy erre lenne szükségem, csak azért történik meg nagyon ritkán, mert a másik fél annyira akarja, de én teljesen jól megvagyok nélküle. Nem tudom, ez mitől függ, eléggé eltérek az átlagtól minden téren, ahogy látszik ebben is, de baromira nem érdekel, hogyha odavan azért, hogy a számba vegyem, ami nem oda való. Nekem is vannak szokásaim, elvárásaim meg egyéb dolgok, ő is alkalmazkodjon, ne csak nekem kelljen! Ezt már a kapcsolat legelején megtudja, hogy nálam mi hogy megy, vagy elfogadja, vagy nem. Ha nem, akkor keressen mást, de ne az legyen, hogy látszatra megérti, közben van neki más is!
2012. jan. 30. 10:14
 15/32 anonim ***** válasza:

Gyakori válaszadó

Hát én mindenesetre továbblépnék a helyedben,még ha nem is az idősebbnél ragadsz le,de szerintem egy 21éves pasi,ha lusta szexelni,akkor ott sulyos gondok vannak.Én 35vagyok,s van hogy naponta többször is kívánom a dolgot.

2012. jan. 30. 10:17
 16/32 anonim ***** válasza:
55%

10:14 Ilyen hozzállással kinek adod el magad,max egy olyan csávónak aki a második válaszadó párja,aki lusta szexelni. Valóban nem a szex a legfontosabb dolog az életben,viszont a rosszul működő szerelmi élet nem egy kapcsolatot bomlasztott már szét.

Vannak prűd emberek,vannak akik rossz neveltetésből adódóan gusztustalannak tartanak bizonyos dolgokat a szexben,de hát ez már az ő bajuk,ha nem tudnak kitörni ebből a szűklátókörűségből.Mert csomó jó dologrol lemaradnak.

2012. jan. 30. 10:26
 17/32 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem az aszpirin.
2012. jan. 30. 10:26
 18/32 anonim ***** válasza:
83%

Engem már volt hogy megcsaltak, sokat rágtam magam a dolgon. A pasi egy gerinctelen egocentrikus gyerekes féreg volt így vissza gondolva és hosszasan agyalva a dolgon. Mielőtt kiderült volna még meg is kérdezte hogy szakítanék e vele ha megcsalna...Utána meg még ő mondta, hogy velem volt a gond, hogy megcsalt az én hibám. Ezen csak még jobban felhúztam magam. Még ha említette volna vagy 100x hogy valami nincs rendben, de én hülye mindent megcsináltam neki (persze vissza akart jönni)

Nekem senki az ég világon ne mondja, hogy arról, hogy megcsaltak én tehetek. Ha ott a másik, aki hú de mindent megad, meg rá van kattanva a pasimra, ott az ajtó, lehet távozni, lesz aki szeressen, engem nem kell átverni. Ha igazán szeret valaki, az nem csal meg.

Persze lehet túlságósan magamból indulok ki, ha szeretek valakit, rá se tudok nézni másra, mindig ő lebeg a szemem előtt. Pl már két éve a mostani barátom, szóval ez nem is annyira múlandó dolog. Ha már ott lennék, hogy meg is csalnám, akkor inkább előtte otthagyom. Gerinctelen dolog a másikat átverni, emberileg még annyira se tisztelni, hogy ne okozz neki csalódást vagy fájdalmat. Ha valakivel akármilyen bajom lenne, megmondanám neki, hogy együtt jobbá tegyük a kapcsolatot, ha nem megy keresek valaki mást, vagy boldogulok egyedül (család barátok), de semmi képp se lépnék félre

2012. jan. 30. 10:27
 19/32 anonim ***** válasza:
A szex igenis fontos. Legtöbb ember kivel beszélgettem 50%-ot tett a szex javára. Hogy önmagában ennyire számít a kapcsolatban. A többi meg a másik 50%-ék. Nem tehetek róla, hogy mégsem vagyok frigid. Ez a szeretem a másikat visszafele is működjön. Ha tudom, hogy a másiknak fontos, ne csak azért csinálja, hogy mert neki kell. Páromnak is ezerszer elmondtam, hogy gyere menjünk el dokihoz, megvizsgál, vért is vesz, mert ez a lehet szervi eredetű is. Nem termel elég hormont, ezen a mai világban lehet segíteni. Az istennek sem... Nem vagyok hülye érzem rajta, hogy Őneki tökmind1, hogy kirázza vagy bennem megy el... Tudom, hogy nála az a lényeg, hogy orgazmusa legyen azt kész. Ki tudja, hogy arra is van-e egyáltalán szüksége, mert nem beszél velem a szexről. No comment!
2012. jan. 30. 10:27
 20/32 anonim ***** válasza:
2012. jan. 30. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!