Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi megcsalja a barátnőjét?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy van egy X srác, akinek van barátnője. Ha a lányt nagyon szereti, nincs az a nő akivel megcsalja? Vagy ha van alkalom (ami soha a büdös éltbe ki nem derülne) kapva kapna rajta a pasi, legyen akármilyen szerelmes?
2011. dec. 24. 14:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudni. Nem az összes férfi egyezik meg X-szel, nem lehet törvényszerűségeket levonni. Van, aki ígyisúgyis megcsalja, vagy, aki meg sehogy. Hogy a te barátod milyen, nem itt fogod megtudni.
2011. dec. 24. 14:41
 2/25 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó természetesen :) Csak egyszerűen elgondolkodtam ezen. Mert egy jó barátnőmnek úgy tűnik kifele kacsingat a pasija...
2011. dec. 24. 14:42
 3/25 anonim ***** válasza:
75%
Azt sem itt fogod megtudni.
2011. dec. 24. 14:44
 4/25 anonim ***** válasza:
66%
nem is értem h ezen minek agyalni.. olyan nincs, h nem derül ki.. azt érzi egy nő.. és valahogy mindig kiderül. nem olvastátok a Légy jó mindhalálig-ot? egyébként meg ha vki meg akar vkit csalni, akkor már nem beszélhetünk szerelemről.
2011. dec. 24. 14:49
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem derülhet ki, ugyanis másik városban történt az ügy és egy ismeretlennel...
2011. dec. 24. 14:50
 6/25 anonim ***** válasza:
79%
a viselkedéséről kiderülhet.. az már nem ugyanaz. mellesleg, vannak pletykás emberek is.. na, meg, talán van lelkiismerete is a pasinak..
2011. dec. 24. 14:54
 7/25 A kérdező kommentje:
Mindegy hogy honnan is miért tudom, a lényeg hogy nem tudná. Mert a faszi amúgy is hideg mint a jégcsap, nincs változás az előző "veslekedéséhez" képest
2011. dec. 24. 14:54
 8/25 A kérdező kommentje:
De nem engem az érdekel, hogy azért van mert nem igsazán szereti a barátnőjét?
2011. dec. 24. 14:55
 9/25 anonim ***** válasza:
Valószínűleg. És/vagy mert velejéig romlott.
2011. dec. 24. 14:57
 10/25 anonim ***** válasza:
Aki igazán szereti, az sztem nem tenné meg. De, vannak ugye a rossz tapasztalatok az életben. Én nem tenném meg alapjáraton, de csaltak már meg, uh sztem simán. Innom kéne egy kicsit, de sztem simán megtörténne a dolog. Hozzátartozik, h mostanában sajnos csak és kizárólag lazább erkölcsű lányokkal volt dolgom, akiknél pl egy szórakozóhelyi csók nem jelent megcsalást. Sztem meg igen, uh ha egy ilyesmi bukszát csalnák meg, nem is igazán lenne lelkiismeret furdalásom. 34F
2011. dec. 24. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!