Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi megcsalja a barátnőjét?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy van egy X srác, akinek van barátnője. Ha a lányt nagyon szereti, nincs az a nő akivel megcsalja? Vagy ha van alkalom (ami soha a büdös éltbe ki nem derülne) kapva kapna rajta a pasi, legyen akármilyen szerelmes?
2011. dec. 24. 14:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha részeg, ne csodálkozz. még akkor sem, ha fiúval nyomja xd
2011. dec. 24. 15:25
 12/25 anonim ***** válasza:
74%

Voltam már "3. fél". Nálam sosem az volt, hogy a srác ne szerette volna a nőjét. Csak az nem adott meg valamit, mondjuk orál vagy ilyesmi. Én nem védem őket, de a pasik nem igazán tűrik a korlátozást, ha van választásuk, maximum nem mondják ki.

(Különben mielőtt menne a kvázás, én sosem tudtam, hogy harmadik vagyok, mindig utólag jöttem rá, és akkor kérdeztem, hogy ez mégis mire volt jó?)

És amúgy simán meg lehet ezt csinálni, csak hiszitek, hogy kiderül úgyis minden... Aki képes ilyesmire vetemedni, az képes úgy hazudni, hogy ne bukjon le. Persze számít a nő is, én nem akartam ebbe belefolyni, szóval nem buktattam le senkit, de van aki direkt beköpi a srácokat.

20L

2011. dec. 24. 15:55
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem 2 evig vezetett az orromnal fogva a pasim, baratom minek is nevezzem. Tobb novel megcsalt amik kiderultek es neki all feljebb. Nagyon megalazo helyzet. Szerintem ha a ferfi ilyen rideg tipus, mint ahogy irod es erkolcstelen siman megteheti. Hozzam az ex allandoan visszajart mert a szexrol velem nem mondott le meg abensoseges viszonyrol se. Annyit hozzatennek hogy szerintem ezek a ferfiak a legfeltekenyebbek mert sajat magukkal sincsenek tisztaban. Jo nagy csalodas ert. elnezest termeszetesen azota se kert tolem mert en vagyok a hulye-szerinte, pedig en csak jatszmak nelkul szerettem ot. A tobbi novel nem csak megcsalt, udvarolt is nekik, tehat hoditasi vagy volt. Este meg velem van masnap mar massal, mikozben meg smst is ir. furcsa dolgok ezek, az ilyen pofatlan ferfiaktol jobb minel messzebb lenni, csak sajnos ezt fel is kell ismerni. Termeszetesen sok ugyanilyen no is van. Az egoista ferfiaknak egoista no lenne a tokeletes par, de sajnos mindig a rendes lanyokra vadasznak.
2011. dec. 25. 08:22
 14/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk mentségére szolgáljon, hogy be volt rúgva... Gőze nem volt a dolgokról, másnap pedig vihorászva mesélte...
2011. dec. 25. 11:40
 15/25 anonim ***** válasza:
az alkohol semmire se mentség.. mondjon, ki mit akar..
2011. dec. 25. 13:19
 16/25 anonim ***** válasza:
az alkohol nem mentseg, mert senki se kenyszeritette hogy igyon. En tudom magamrol, hogy piasan engedekenyebb vagyok, akkor ha olyan a szitu akkor vissszafogom magam. Ezert van a fejunk es az agyunk,hogy vmire hasznaljuk is. De mar nem divat az erkolcs, minek az..UNDORITO!!!
2011. dec. 25. 13:31
 17/25 A kérdező kommentje:
Azért mondom, mert nő létemre nem szoktam lerészegedni... Ezért gondoltam, hogy akkor mentségére szolgál hogy nem volt észnél... De végülis igazatok van.
2011. dec. 25. 13:58
 18/25 anonim ***** válasza:
persze h nem mentség, nehogy megengedd.. mert akkor mindent a piára fog fogni.. igen, tudom, h most nem rólad van szó, de ha esetleg úgy is lenne, akkor ne engedd ezt meg neki!!
2011. dec. 25. 14:31
 19/25 anonim ***** válasza:
mondjuk, én szoktam nő létemre inni, és pasikkal megyek bulizni, de sose csaltam meg a barátomat..
2011. dec. 25. 14:31
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem csaltak mar meg aljas modon, ugyanaz a szemely tobbszor, ne higyj neki hazudik! Tudom, hogy ilyenkor a masik fel keresi a kibuvokat, hogy azert meg biztos szeret, de sajnos nem. En is vegigcsinaltam ezt. En soha tobbe nem fogok ilyenek utan megbizni senkiben sem. Ez UNDORITO!

Minek vagy valakivel ha nem tiszteled? egyebkent hany evesek? mert kortol is fugg...

a huszas evek elejen meg talan elnezheto mert akkor kezded megismerni magad, de ha mar erettebb vagy akkor az mar szegyen! Szegyen, hogy valaki ilyen!

Ha nem kell neki a masik akkor szoljon, de nem jatszhat mas erzeseivel es az eletevel. Sose lehet tudni mekkora fajdalmat okozol a masiknak. lehet konnyen tulteszi majd magat, de lehet. Sose ertettem hogy lehet valakinek akkora batorsaga, hogy szandekosan tudatosan megbant valakit, megsert es megalaz valakit.

UNDORITO!

2011. dec. 25. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!