Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki tényleg szereti a barátnőjét/feleségét és nem csalja meg?
Gondolok itt olyanra,hogy azért nem csalja meg, mert nem akarja,nem igényli és nem csak azért nem, mert nincs rá alkalma/lehetősége. És hogy tényleg azért van azzal a nővel együtt, mert szereti és nem csak kényelemből?
Fiúk,férfiak,hogy vagytok ezzel?
Vannak ilyenek.
Én csak attól félek, hogy úgy látom, hogy igen minden rendben van a kapcsolatunkban, minden téren. Aztán egyszer csak kiderül, hogy még is megcsalt. De azért mindent olyan "rendben " találtam a kapcsolatunkban. Szóval én ezt nem értem, mert én tudok ilyenekről is, ahol állítólag minden olyan jó volt, de még is megcsalta a másikat. Hogy ezt miért tette nem tudom. Szóval nem tudom mi érné meg jobban, vakon megbízni a párunkban, vagy inkább néha gyanakodni. Ezt már csak magamnak tettem fel kérdésnek.:)
Egyébként biztos vannak ilyen férfiak. Csak nehéz találni is ilyet. De azért remélem több ilyen férfi van!
Nekem még nem volt barátnőm, mert nem jövök össze csak úgy akárkivel. Én nem akarok minél több lányt "kipróbálni", csak egy valaki kell akivel kölcsönösen szeretjük egymást és boldogok lehetünk. Érzelmek nélkül nekem nem megy még a csók sem, szóval még ha nem is szeretném (akkor nem is lennénk együtt szóval ez értelmetlen), akkor sem tudnám megcsalni. Így 20 év egyedüllét meg csomó kudarc után szerintem jobban megbecsülném a barátnőm, mint sokan mások.
Na mindegy, mielőtt elragadtatnám magam, a válaszom: van ilyen férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!