Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan férfi aki tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki tényleg szereti a barátnőjét/feleségét és nem csalja meg?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanra,hogy azért nem csalja meg, mert nem akarja,nem igényli és nem csak azért nem, mert nincs rá alkalma/lehetősége. És hogy tényleg azért van azzal a nővel együtt, mert szereti és nem csak kényelemből?

Fiúk,férfiak,hogy vagytok ezzel?

2011. okt. 12. 16:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Én sajnos meg vagyok róla győződve,hogy ha lenne rá alkalma a férfinak, akkor megtörténne.
2011. okt. 12. 17:00
 12/23 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel, ha a csajnak van rá alkalma, akkor ő is megtenné.
2011. okt. 12. 17:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha értelmes, nem túl magas, korban és helyben nem túl távol eső lány vagy, és nem számít a külső, akkor szívesen bebizonyítom neked, h van ilyen :) Bár tudom, h az utolsó feltétel úgyse teljesül.
2011. okt. 12. 17:03
 14/23 anonim ***** válasza:

"de esetleg lesz majd barátnője,csak azért nem fogja megcsalni, mert nem lesz kivel(nehéz még egy csajt találnia, aki lefeküdne vele)?Hm?:)"

Ha lenne kivel, se csalná meg. Sokan a kezüket összetennék, csak legyen már végre barátnőjük, és ezek közül sokan 30 év felettiek... Hidd el, hogy nekik nem az a legnagyobb bajuk, hogy megcsalja-e őket a párjuk, avagy sem, hanem az, hogy még soha hozzá sem értek egy nőhöz sem. Ezen kicsit gondolkozz el...

2011. okt. 12. 17:04
 15/23 A kérdező kommentje:
Mivel nő vagyok,ezért érdekel a férfiak szempontjából:) A környezetemben azt látom,hogy amint felkínálkozik egy másik,megcsalják a párjukat..(akár nő,akár ffi).
2011. okt. 12. 17:13
 16/23 anonim ***** válasza:

Igazából ez tényleg embertípus kérdése! Én abba az embertípusba tartozom aki hűséges, viszont az ilyen emberek általában mint én is visszafelé is elvárják a maximális hűséget! Nézelődni szabad persze, meg semmi rövid póráz attól mindenki falra mászik, de ha megtudom hogy megcsalnak ott megtörik valami. Én életember egyszer csaltam meg barátnőmet, mielőtt vége lett volna( nem emiatt) de utólag is bánom a dolgot, és ez már vagy 6 éve.

25/f

2011. okt. 12. 17:19
 17/23 anonim ***** válasza:
legalább annyit adok egy kapcsolatban mint amennyit elvárok, így nem csalom meg a párom, mert nem szeretném ha ő is megcsalna. valamint ha szerelmes vagyok nincs igényem más nőkre. és még sorolhatnám az okokat...
2011. okt. 12. 17:33
 18/23 anonim ***** válasza:

Van olyan nő, aki tényleg szereti a barátját/férjét és nem csalja meg?

Azért ne jelentsük már ki, hogy kizárólag a férfiak csalják meg a másikat!

2011. okt. 12. 18:14
 19/23 anonim ***** válasza:

Igen mondjuk ez igaz, csak a nők nagyon ráéreznek az ilyesmire míg mellette ők nagyon ügyesem észrevétlenül meg tudják oldani.. az a baj hogy aki képes erre annak ez nem lelkiismereti kérdés, én ha megcsalnám a feleségemet, nem tudnék a szemébe nézni, szörnyen mardosna a lelkiismeret, de nincs is szükségem rá!

Én csak boldog szeretnék lenni azzal akit szeretek. ha kiderülne hogy megcsalnak, nem tudnám megemészteni.. sajnos ez egy "gyengeségem" lelkileg érzelmileg nagyon sebezhető vagyok, nem minden férfi van kőből a látszat ellenére.

25/F

2011. okt. 12. 19:30
 20/23 anonim ***** válasza:
51%

Nos, van persze! van ilyen férfi, de mindig lesznek olyan nők, akik gondoskodni fognak afelől, hogy ne legyenek...a pasi az csak pasi...a nők nagy mocskok...mondom ezt nőként!

22L

2011. okt. 12. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!