Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki arra, h a másikat megcsalja? Én ezt komolyan nem értem.
Egyszerűen nem tudom megérteni azokat az embereket(pl exem)aki azt állítja,h tisztel és szeret és tényleg jól érzi velem magát, ennek ellenére képes lefeküdni 1 idegennel v az exével miközben barátnője van..egyszerűen nem fér a fejembe,h pl ott vannak 1 buliba és nem képes valaki legalább a csóknál megállni hanem még folytatják tovább..és h akkor nem jutok eszébe?? annyira nem értem,és nem tudom elképzelni h én a másikat megcsaljam v bármi,és nem értem miért nem lehet előtte a meglévő barátnővel szakítani..
21/L
Félti a saját helyzetét.
1: ha nem használja ki a lehetőséget, azzal nem használta ki a lehetőséget. Ez sajnos ösztönös.
2: Ha ilyesmi miatt szakít veled, elveszít téged, akit szeret.
Mindehhez adódik hozzá, hogy férfi, nem érti a nőket és attól fél, hogy a többi férfi erősebb nála.
Tudom, hogy kicsit nyers voltam. :S
De mondd el mit érzel, szerinted miért csinál ilyet az ember? Érdekes téma, és mivel elég sokféle gondolatot megmozgat, jól elbeszélhet róla a két ellenkező nem, főleg, ha nem érintettek :)
nem voltál nyers,inkább köszönöm a véleményed mert ezt még senkitől nem hallottam..és én tényleg nem tudom miért is tud vkit megcsalni a párja mert nekem sosem jutott ilyen még eszembe se..bár lehet azért mert én nehezebben nyílok meg testileg és lelkileg is..
csak kicsit rossz maga a tudat h miközben állítása szerint engem szeret,imád mégis az exével buli után lefeküdt,és talán nem is egyszer...
és közölte,h tudja h megbántott bár nem akart és miután ujra meglátott rájött h hiányzom,hiányoztam neki..
de akkor sem értem igazán az ilyet..
lehet abban vmi amit mondasz mert tény h egyszer írta h pont azért engedett el,alakította így h nekem jobb legyen,találjam meg..
de én ezt csak dumaként könyveltem el,mert állandóan azt hozta fel,h ennek nincs jövöje a korkülönbség miatt és ezért fél attól h minnél több időt tölt velem akkor annál jobban belémszeretne és nem akar kicseszni magával..
de akkor is rossz már belegondolni is..:S
Ez az átlag.
"menj elvonóra a norma ellen és ember lehetsz talán.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!