Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy képes valaki arra, h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki arra, h a másikat megcsalja? Én ezt komolyan nem értem.

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom megérteni azokat az embereket(pl exem)aki azt állítja,h tisztel és szeret és tényleg jól érzi velem magát, ennek ellenére képes lefeküdni 1 idegennel v az exével miközben barátnője van..egyszerűen nem fér a fejembe,h pl ott vannak 1 buliba és nem képes valaki legalább a csóknál megállni hanem még folytatják tovább..és h akkor nem jutok eszébe?? annyira nem értem,és nem tudom elképzelni h én a másikat megcsaljam v bármi,és nem értem miért nem lehet előtte a meglévő barátnővel szakítani..

21/L

2011. nov. 4. 15:39
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Annyira el van ez a világ b*szva......
2011. nov. 5. 22:24
 42/53 A kérdező kommentje:
hát azt sajnos én is látom,vagyis inkább érzem..és nem is értem mert én tényleg nem érdemeltem ezt meg,mert tényleg nem tettem soha semmi olyat,sőt az ő seggét is is kinyaltam..és a fura h nem is veszekedtünk soha csak 1 nagy volt de több nem..és kicsit fura...hát mind1.ez van,majd lesz vhogy
2011. nov. 5. 22:32
 43/53 anonim ***** válasza:

hát azt sajnos én is látom,vagyis inkább érzem..és nem is értem mert én tényleg nem érdemeltem ezt meg,mert tényleg nem tettem soha semmi olyat,sőt az ő seggét is is kinyaltam..és a fura h nem is veszekedtünk soha csak 1 nagy volt de több nem..és kicsit fura...hát mind1.ez van,majd lesz vhogy

Mert én nyilván azt érdemeltem amit kaptam. Mi veszekedtünk, nem is keveset. De hiába, én harcoltam egyedül azért, ami nekünk lett volna jó. Kár volt.

2011. nov. 5. 22:38
 44/53 anonim ***** válasza:
Ezt most elrontottam picit, de sebaj.
2011. nov. 5. 22:38
 45/53 A kérdező kommentje:

csak tudod engem az bánt és most lehet,h önzőségként jön ez át de rossz ,h míg ő ezt művelte velem addig ő most talán boldogan él a másik nővel,míg én aki tényleg nem tett semmit az itt szenved..és ez nagyon igazságtalan..főleg h ugye rámírt megint és ezzel csak a véremet szívja és ugy érzem mintha ő direkt bántani akarna engem és nem tudom h miért,hisz ő hagyott el,az ő döntése volt..

és tényleg tiszteltem és fel is néztem rá mégha nem is volt diplomája se ami miatt kicsit kevesebbnek is érezte magát..

2011. nov. 5. 22:44
 46/53 anonim ***** válasza:

AD1 Ő a másik nő nélkül is boldogan él. Boldog ő saját magától is, neki ti csak segédeszközök vagytok.

AD2 Nem akar bántani, csak kellesz neki, kb. annyira mint villa a sült krumplihoz.

És engem tudod mi bánt?

"Mindenkinek van egy szomorú története, és kit érdekel?"

2011. nov. 5. 22:55
 47/53 A kérdező kommentje:
hát tudod igazad van,és én már ilyenen nem is akarom felhuzni magam mert csak az én energiáimat szívja el..csak ne kattogna állandóan az agyam..ugy könnyebb lenne
2011. nov. 5. 23:01
 48/53 anonim ***** válasza:

Másodszorra írod, hogy igazam van.

Én se tudok másra gondolni.

Lassú, de annál biztosabb út az őrületbe.

2011. nov. 5. 23:12
 49/53 A kérdező kommentje:

mert úgy érzem h te jol átlátod a dolgot amit én ebben a helyzetben képtelen vagyok..

és sajnos ez vhogy mindig így van h barátnőim helyzetét,kapcsolatait tök jol átlátom és tudok tanácsot adni,de a sajátomhoz totál hülye vagyok..

néha én is ugy érzem,h megörülök,főleg mikor lefekszem és várom hátha jön 1 sms tőle.. de a remény hal meg utoljára..:S ás hátha belátja h tévedett,és megbánta h elhagyott de lassan beletörödöm h nem és talán ennek így kellett lennie

2011. nov. 5. 23:18
 50/53 anonim ***** válasza:
Mondhatnám azt, hogy valójában te azért szenvedsz, mert hülye voltál. Ez azonban nem teljesen igaz. Naiv voltál, nem hülye. De ha nem lettél okosabb, .... Azért remélem okosabb lettél.
2011. nov. 5. 23:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!