Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy képes valaki arra, h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki arra, h a másikat megcsalja? Én ezt komolyan nem értem.

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom megérteni azokat az embereket(pl exem)aki azt állítja,h tisztel és szeret és tényleg jól érzi velem magát, ennek ellenére képes lefeküdni 1 idegennel v az exével miközben barátnője van..egyszerűen nem fér a fejembe,h pl ott vannak 1 buliba és nem képes valaki legalább a csóknál megállni hanem még folytatják tovább..és h akkor nem jutok eszébe?? annyira nem értem,és nem tudom elképzelni h én a másikat megcsaljam v bármi,és nem értem miért nem lehet előtte a meglévő barátnővel szakítani..

21/L

2011. nov. 4. 15:39
1 2 3 4 5 6
 11/53 LadyLee ***** válasza:
100%

Ha a kapcsolatban valami nem stimmel, akkor bárkivel megeshet.

Amíg egy kapcsolat jól működik és az ember szerelmes a párjába, addig pedig nem csinál ilyet, legfeljebb a már orvosi esetnek mondható egyének.

2011. nov. 4. 16:38
 12/53 anonim ***** válasza:
Én pl egy olyan kapcsolatban vagyok amiben kikészültem, elfásultam, de nam akarok szakítani se bántani a barátnőmet, de borzalmasan nagy hiányom van a nagy éheztetés miatt, és amíg nem ismered a történetet addig sosem fogod érteni h milyen okok lehetnek! Az biztos h ez összetett és mint ahogy a világ nem fekete v fehér, így ennek is millió-egy árnyalata van!
2011. nov. 4. 16:47
 13/53 anonim ***** válasza:

engem is megcsaltak, allitolag szeret, vissza akar kapni es tagadja az egeszet. meg azt is fel bevallani hogy megcsalt pedig bizonyitva van. 100 szazalek. igy meg hulyenek is nezem ot, mert nincs annyi meltosaga sem hogy bevallja. De nem is kell bevallania, mert az igazsag az , hogy megtortent, es en tudom. es o allitja hogy engem szeret, a novel megszakitott mindenfele kapcsolatot, es tudom hogy megbanta, de akkor miert tette meg???? es most miert tagadja ha nyilvanvalo? ez szeretet????legalabb annyival megtisztelhetett volna, hogy bocsanatot ker..ha lehet egyaltalan ebben az esetben hasznalni a 'megtisztelni' szot.

en se ertem a ferfiakat, azt igen hogy hivja oket a vadaszoszton, stb.

es a legjobban azt utalom, hogy a neten osszevissza vannak olyan irasok, hogy errol a no tehet. en meg azota is azon gondolkodom vajon mi az amit en nem adtam meg neki, de meg semmi se jutott az eszembe.. pedig en aztan tenyleg olyan vagyok, hogy konnyen hibaztatom magam, de most megallt az esz, tul jo voltam hozza.

a vilag nem igazsagos!

kitudja hogy tehetnek ilyen egyesek, hogy abban a pillanatban eszukbe se jut a no akit allitolag szeretnek. es ahogy irtad te is, kitudja hanyszor megcsinaljak, megismetlik, meg se banjak. erkolcstelenek lehet! nem tudom, de orulok hogy en nem vagyok ilyen. Bar az igaz hogy biztosan en is tele vagyok hibakkal, de legalabb emberseges vagyok, es ez Respekt!!!

2011. nov. 4. 17:03
 14/53 A kérdező kommentje:

17:03

én is általában magamat hibáztatom,és folyamatosan a hibákat kerestem h vajon hol ronthattam el,mit nem adtam meg neki..de ha jol belegondolok és tényleg mindent megadtam neki,őszinte vtam és a legviccesebb az egészben h közölte h soha nálam jobbat,szebbet nem érzett ne keressek hibákat mert senki sem tökéletes..

és kicsit őt hibáztatom h nem ült le velem beszélni és elmondani h mit szeretne stb és direkt tartotta a távolságot..

nálunk sem magától vallotta be hanem rájöttem az ágyban majd rákérdeztem és akkor elmondta h nem akar nekem hazudni de tényleg megtörtént..

és kicsit rossz mert én ezt az egészet önzőségnek tartom hisz a következményekre nem gondolt..

és rossz belegondolni h vki kockára teszi a kapcsolatát 1 elélvezésért...

2011. nov. 4. 17:14
 15/53 anonim ***** válasza:

en a 17,03as vagyok. en pl azt erzem hogy atvert es megalazott. ezek a rossz erzesek kavarognak bennem, es en ezeket a rossz erzeseket nem erdemlem meg, hisz en korrekt voltam. nekem is azt mondja en vagyok az egyetlten a legedesebb, es az akit sose akarna megbantani...de megis megtette es azzal h tagadja meg jobban megbant, de mar mindegy mert nem akarom ot latni se. elcseszte! nem akarok rossz lenni, de en tenyleg nem tudom ezt elnezni neki! kockara tenni a szerelmet. es nem akarmilyen szerelem volt. jo kis pofon az elettol, de a pofonok sose fogynak el..ez van..

szeretnem meghallgatni a masik felet is, de a forumokra mind megcsalt felek irnak es nem a megcsalok.ebbol is latni hogy nem foglalkoznak vele igazan, ha a statisztikat nezem. lehet mert nem szeretnek igazan. es lehet ha szakitasz vele akkor szenvedni fog, de hamar tulteszi amagt rajta, es ebbol fog majd kiderulni mennyire is szeretett.

es mi a bizonyitek arra hogy ne ismetelje meg? oke, nem volt bizonyitek arra se hogy ne csinalja meg legeloszor, de megis volt egy nem kimondott egyezseg, a bizalom...es az mar nincs!

hogy lehet ugy ujra lenni valakivel, mikozben ugy alszom el mellettte, hogy beugranak fenykepek, irasok, smsek, mailek egy masik novel a fejemben? hogy lehet igy tovabb vinni a kapcsolatot? es hogy nem jutott neki az eszebe az hogy ez mekkora fajdalom lesz ha kiderul?

az igazi szerelem mindent kibir de ez hulyeseg! ez megalazas! megkapta a bizalmat, es volt ket lehetosege: vigyazni ra...vagy eljatszani!

es sajnos vannak akik eljatszak! es ilyenkor GAME OVER!

aki nem kockaztat nem nyer, igen...nyert egy ujat, orulhet neki, es elveszitett valaki mast.

en pl itt allok tehetetlenul honapok elteltevel es nem tudom mitevo legyek, probalok masra gondolni, lekotni magam, de latod megis a forunon kotottem ki:)

jo lenne ha hozzaszolna a megcsalo fel is a temahoz, erdekelne. de tenyleg!

2011. nov. 4. 17:33
 16/53 A kérdező kommentje:

16:47

de Te legalább nem akarod őt megbántani még ha hiányod is van..

Én is sokszor furcsálltam ,h tulajdonképpen a majdnem 1 év alatt alig akart szeretkezni,vagyis sokszor csak átjött azért h velem aludhasson meg csak beszélgessen mert annyira szeret hozzám bujni,mert megnyugtatja..

és nem hittem el h 1 érett férfinak kb 2hetente van szüksége szexre..bár ő sportoló szal meccsel előtt néhány napig ugye nem ajánlott..de akkor is hihetetlen volt..pedig aztán várt rám kb 3 hónapot..

ugyh fogalmam sincs h mit gondoljak,mert amugy szerintem a szexben is megadtam neki amit tudtam bár nem tudtam elélvezni ami szerintem zavarta..szóval furcsa ez

2011. nov. 4. 17:36
 17/53 anonim ***** válasza:

ez tok fura, mert mi is ritkan voltunk egyutt, de akkor nagyon, es o is sportolo. es en se ertettem hogy lehet ez eleg egy harmincas pasinak.

es nagyon kotodott-kotodik hozzam, testileg, lelkileg, es ezt sose fogom megerteni, hogy miert tette, es lehet nem is eloszor fordult elo, en mar nem tudom mit higyjek es ebbe fogok egyszer beleorulni komolyan. en sose fogom ezt megerteni, o nem sozinte es nem magyarazza el, es csak itt allok a gondolataimmal tok egyedul.

meg en annyit hozzateszek hogy az a masik lany par szex volt neki, legalabbis remelem. es az a lany szerelmes lett bele, es utana elkezdett nyomulni, feszbukra irogatott neki, az is mekkora hulye program, utalom.es en vegigolvastam mindent, es minden egyes szonal ugy erztem meghalok. vegul le lett tiltva, meg elkuldte a lanyt a francba de meg igy is neha ad magarol eletjelt. de az ilyan noket se ertem, hogy nem erzi magat rosszul attol hogy tonkre tett egy kapocoslatot, mert oke nem csak rajta mult az egesz, de ha tudja az iagazsagot es el lett kuldve akkor megis miert nyomul es miert kelleti magat'

es ha egy no kelleti magat egy ferfi elott, akkor azt mar tudjuk mi fog tortenni.

Nalad azert jobb a helyzet, mert oszinte, es ezt dijazom!

hidd el vannak rosszab esetek is, es ezt vedd figyelembe! oszinte, elmondta, lehet csak egy hiba volt, ami becsuszott, es ki lehet torolni az egeszet, vagy ha torolni nem is, de javitani biztosan. en remelem sikerul neked, mert nem lenne jo egy igazi erzelmet csak igy eldobni. ha van mod egy igazi oszinte beszlegetesre akkor az mar nagyon pozitiv jel.

figyelj az erzeseidre, ra, a gesztusaira,mindenre es probald megerteni, hogy valoban megbanta e. sok sikert neked.

2011. nov. 4. 17:49
 18/53 A kérdező kommentje:

17:49

nagyon remélem h nem 1 emberről beszélünk..:S mert az enyém is 30as vagyis 34 pontosabban..:S

2011. nov. 4. 17:53
 19/53 anonim ***** válasza:

ez tok jo:) enyem is pont 34!!

de nem egyrol beszelunk, en kulfoldon elek.

ugy nez ki a 34 evesek megbolondultak!

mert ha huszon eves lenne oke el is tudnam nezni, de 34 eves fejjel miert nem lehet gondolkodni is?

2011. nov. 4. 18:03
 20/53 A kérdező kommentje:

csak nálunk az a durva,h én esélyt is adtam neki..hisz decemberben megcsalt,rájöttem 1 hónap elteltével..azt mondta nyugodjak le,gondoljam át higgadtan és ha visszaértem megbeszéljük..naponta írt mintha semmi nem történt vna és minden a régi lenne.. majd nehezen de adtam még 1 esélyt..ez volt januárban..majd egyre jobb lett a kapcsolatunk többet is volt velem majd májusban közölte h nem akarja tovább folytatni mert zavarja az x év..de utána még 1 hónapig néha írt smst ő is h szeret,én is..majd volt 1 hónap amikor én se írtam neki,ő se nekem gondoltam könnyebb lesz felejteni nekem.

majd nyár végén ujbol írogatott h imád,szeret,ujra kezdené de a nézete nem változott és h mikor jövök a városba mert látni akar mert hiányzom és szeret..tulajdonképpen majdnem szerelmet vallott..és mindennap írt..

majd visszajöttem a városba és benne lettem vna h hosszu idő után de találkozzunk..de őt akkor elküldték és visszament Pestre..ez volt szeptember elején amikor pedig felhívott és 1 tök hétköznapi beszélgetésnek indult,majd kérdezte h emlékszem e amikor megcsalt decemberben?mondom igen az exeddel..erre ő:nah igen az ujjáéledt január közepétől...

hát szerintem nem kell leírnom h megdöbbentem és mit éreztem...azóta nem is beszéltünk mert írtam 1 olyan smst amelyben közöltem h tagadjon le stb..majd most lassan 2 hete de rámírt msnen h mi van velem,sulival meg h haladok pasi ügyben..a pasikrol kezdett el faggatni..

bekamuztam h az exemmel vok együtt...

majd elég rideg vtam vele és azóta nem jelentkezett

ugyh kikészít...

2011. nov. 4. 18:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!