Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy képes valaki arra, h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki arra, h a másikat megcsalja? Én ezt komolyan nem értem.

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom megérteni azokat az embereket(pl exem)aki azt állítja,h tisztel és szeret és tényleg jól érzi velem magát, ennek ellenére képes lefeküdni 1 idegennel v az exével miközben barátnője van..egyszerűen nem fér a fejembe,h pl ott vannak 1 buliba és nem képes valaki legalább a csóknál megállni hanem még folytatják tovább..és h akkor nem jutok eszébe?? annyira nem értem,és nem tudom elképzelni h én a másikat megcsaljam v bármi,és nem értem miért nem lehet előtte a meglévő barátnővel szakítani..

21/L

2011. nov. 4. 15:39
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
amugy a 17,03..33..stb az osszes hozzaszolas amiket most irok az min d tolem volt..
2011. nov. 4. 18:05
 22/53 A kérdező kommentje:

és ugye ő is külföldön él???

mert az enyém itt él..

jesszus remélem nem 1 ember..:S

2011. nov. 4. 18:05
 23/53 anonim ***** válasza:

mindketten kulfoldon elunk, nyugi:)

nalunk is eleg komplikalt a helyzet..volt..

csak nalunk az votl hogy az utobbi honapokban annyira jo volt minden, mindketten orultunk mert vegre mar simabban mennek a dolgok, jobban megnyilunk egymas elott, erre derult egbol a villamcsapas, netrol megtudom, hogy megcsalt.

na azokat a napokat sose fogom elfelejteni, siogorcs emez amaz, nem kajaztam, meghaltam belul!

2011. nov. 4. 18:10
 24/53 anonim ***** válasza:

ezt a csernus idezetet muszaly bemasolnom, legfokepp az idezet masodik reszere akartam utalni...

nem hiszem hogy benned van a hiba!

2011. nov. 4. 18:15
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
A megcsalás mögött több ok is állhat. Az egyik az, hogy a férfi nem tud felnézni a nőre hiteles nőként. A másik ok az, hogy a pasinak valójában férfiként önbizalomhiánya van, és azt hiszi, hogy ő attól férfi, ha minél több virágra száll.
2011. nov. 4. 18:16
 26/53 A kérdező kommentje:

köszi most kicsit megnyugtattál:)

hát engem is nagyon megviselt mert nekem első szerelem,ő vette el a szüzességem is szal...padlón vtam..és még most is néha a sírógörcs kerülget ha rá gondolok..:S és volt h mellette feküdtem és felriadtam mert épp azt álmodtam h az exével csal a szemem előtt..ő meg kérdezte mi a baj,rosszat álmodtam? inkább nem válaszoltam..

csak az esik rosszul h így is probál mindent rám kenni

2011. nov. 4. 18:19
 27/53 A kérdező kommentje:

tényleg jó ez az idézet..:)és igaz is...

bár nálunk lehet h az idézet első fele volt az igaz mert volt 1 nagy veszekedésünk amikor kinyögte h neki 1 Nőre van szüksége..én meg csak 21 vok és ha 28lennék akk nőnek vok mondható de még csak lány,csajszi vok...és h ő nem érzi magát mellettem férfinak mert soha nem kellett neki ilyen hosszú ideig bokolnia senkinek... gondolom mert mindenki széttette a lábát néhány hét alatt..

2011. nov. 4. 18:25
 28/53 anonim ***** válasza:

kepzeld en meg pont 28 vagyok:)

megis megtortent velem is!!!

hulye kifogas!!!

nemhogy orulne hogy bokolnia kell!!!

es ha nem kellesz neki akkor miert jar vissza hozzad? hagyjon beken inkabb..

de ha te 21 vagy es o 34 akkor lehet tenyleg jobb ha hagyod..34 evesen ilyen, szerintem olyan no lenne jo neki akitol picit tart is!! kulonben elkanaszkodik!

es az exe az hany eves?

szoval te es az exe kozott valtogat???

es az exe is tud rola?

milyen vele a kapcsolata?

lehet te meg 21 evesen hiszel azokban a szep dolgokban amiben o mar nem hisz 34 evesen, neked hianyzik a bok, de o mar nem hisz abban,hogy lenne jelentosege..

gondolom is mint mindenki sok pofont kapott az elettol. Vajon miert van egyedul egy 34 eves sportolo pasi? (esetleg lehet jol is nez ki?)

ja meg mindig en vagyok az!!!a regi 17,03as es a tobbi:)

2011. nov. 4. 19:13
 29/53 A kérdező kommentje:

hát végülis jól is néz ki bár viszonylag alacsony kb 171cm ami pasiba nem vmi magas..de nem zavart mert szerettem és elfogadtam..bár az h többet járt ő bulizni a cstársaival mint én egyetemistaként az azért kicsit sok volt..és szerintem ő fél az öregedéstől..bár közölte h soha nem volt ilyen szép bnője és h a legszebb csajszi vtam az életében..

-aztán lehet h tartott tőlem hisz fiatal vok és nekem még élnem kéne és h lecserélném 1 fiatalabbra idővel..

igazából h miért jár vissza hozzám? hát szex miatt tuti nem mert ő nagyon jol tudta h szakítás után engem nem fog néhanapján csak ugy megdugni mert nekem az nem fér bele az értékrendembe..és lehetősége se lehetne mert kb 200km már van közöttünk bár 2hete megkérdezte mikor megyek pestre mert odajárok a fotozásaim miatt

-az exe meg szerintem tuti nem tud rólam és tulképpen én sem tom h igazából most kivel is van..mert mielőtt összejöttünk vna volt 1 állítolagos csak szexen alapuló kapcsolata nyáron..viszont volt régebben egy 3 -4éves kapcsolata 1 Nővel aki szintén 34..nem tudom h most melyikkel van..és amikor itt focizott akk csak ritkán tudott felmenni az exéhez max 2hetente 1-2napra..szal nem tom milyen a kapcsolatuk..de mégis rámírt "h csak érdekli mi van velem"..

pedig ha látnád a beszélgetést..

-és sokszor mondta h koromhoz képest túl komolyan gondolkodom és nem kéne még ennyire..meg tul jó Nő leszek 3-4 év mulva...

2011. nov. 4. 19:27
 30/53 A kérdező kommentje:

jah és közölte h ha korban közelebb lennénk 1máshoz,én lennék neki a tökéletes..

és h csodás vok...ennek ellenére mégis elhagyott

2011. nov. 4. 19:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!