Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy képes valaki arra, h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki arra, h a másikat megcsalja? Én ezt komolyan nem értem.

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom megérteni azokat az embereket(pl exem)aki azt állítja,h tisztel és szeret és tényleg jól érzi velem magát, ennek ellenére képes lefeküdni 1 idegennel v az exével miközben barátnője van..egyszerűen nem fér a fejembe,h pl ott vannak 1 buliba és nem képes valaki legalább a csóknál megállni hanem még folytatják tovább..és h akkor nem jutok eszébe?? annyira nem értem,és nem tudom elképzelni h én a másikat megcsaljam v bármi,és nem értem miért nem lehet előtte a meglévő barátnővel szakítani..

21/L

2011. nov. 4. 15:39
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

szerintem ha ezt tenyleg igy gondolna nem hagyott volna el..

szerintem ha egy ferfi nagyon akarja a not akkor nem fogja otthgayni olyan kifogassal, hogy tul fiatal vagy.

az idezet masik fele jut az eszembe. o viragrol viragra szall. ott van a 34 eves noje, az exe, a nyari szexkapcsolata es te...es meg ki tudja kik. .

kitudja nekik mit mond..

szerintem te jobbat erdemelsz, es ezt most nem a megcslas meg ezek miatt irom, hanem ez az utolso amiket irtal ez azert eleg komplikalt. zavaros, nem tiszta.

eloszor azt gondoltam hogy lefekudt az exevel de vissza akar teged kapni es errol van szo, de szerintem itt az a problema hogy neki meg nem nott be egyaltalan a feje lagya. nezd meg mennyi norol tudsz, es meg mennyirol nem tudhatsz. neki ez igy kenyelmes. van pesten is par csaj, meg 200kilometerre is ha eppen arra jarna. nem akar elkotelezodni, ez mar ertheto. es ennek a 4 eves kapcsolatanak miert lett vege? mert 4 ev az negy ev, nem lehet hogy rossz tapasztalata van es ezert fel ujra elkotelezni magat?

De szerintem ha egy ferfi akar egy not, ha komolyan veszi, meg ha meg is csalja, ezt most hagyjuk...NEM fogja ot elkuldeni olyan kifogassal hogy tul fiatal. Szerintem a ferfiak jobban szeretik a fiatal lanyokat, logikus hogy te 21 evesen sokkal szebb vagy es fiatalosabb es eletrevalobb mint a volt 34 eves exe. hulye lenne elkuldeni..

szerintem o maga se tudja mit akar, de a legfontosabb az hogy ne engedd hogy jatszon veled...tisztelnie kell teged!

2011. nov. 4. 20:42
 32/53 A kérdező kommentje:

igen szeretik a fiatalabbakat csak ő szerintem kicsit félt is tőlem..meg mondta h mivel ennek nincs jövöje ezért nem akar belémszeretni ,mert ő már egyszer beleesett 1 ilyen szituba és nem akar ujra ilyenbe keveredni..

és amugy szerintem sem nőtt be a feje lágya és nem is fog..ez meg kicsit zavar hisz én sok mindet feladtam vna érte,közöltem is vele h felköltöznék Pestre csak maradjon itt velem még 3 hónapot,és h 10-20évig is el lennék vele,számíthat rám és h sosem kéne nekem más ezért vele szeretném eltervezni a jövömet is.. erre azt a választ kaptam vissza:nagyon aranyos vagy!de szeretném ha másban gondolkoznál..puszillak Drága

hát nem maradt mert itt nem számítanak rá és rendezgetnie kell az életét..inkább a pénzt választotta..

csak örültem vna ha elmondja az igazat az egészről és kész..volt h a megcsalás után néhány hónapra buliban vtam,ő otthon és kicsit többet ittam és elkezdtem smsben lelkizni és megkérdeztem Tőle h nem e lehet h még mindig a volt csaját szereti? erre közölte:nem lehet!ne gondolkozzál hülyeségeken!! nyugodj meg,nagyon szeretlek.

és állandoan annyira féltékeny volt.még szakítás után is..de szerintem tényleg nem tud megkomolyodni és elfogadni h ő se lesz fiatalabb,és nem minden pénz..

és én tényleg nem értem...és fáj ,h nem hitt bennem...

2011. nov. 4. 20:57
 33/53 anonim ***** válasza:

sajnos a mai ferfiak donto tobbsega ilyen. nemhogy orulne hogy veled lehet, inkabb arra ker hogy ne gondolkozz ilyenekben, ez is fura.

a pasik mindig a penzzel vannak elfoglalva. ha o ottmaradt volna veled, es nem lenne mondjuk munkaja, stb -nem tom mivel foglalkozik- akkor o veszitene a ferfiassagabol, te nem neznel fel ra...logikus hogy ezt el akarja kerulni, a ferfi a csaladfenntarto..

nem minden a penz, de hidd el ha tenyleg olyan szituba kerultok, hogy se neked, se neki munkaja, akkor abbol am problemak is lehetnek. eleve hogy stresszet okoz, es stresszhelyzetben ideges vagy es mason engeded ki a gozt.

de hogy te felkoltozz pestre az jo ottlet lenne, de megsem az mert o nem akarta. nem kell rogton osszekoltozni, felmehetnel pestre alberletbe masokkal, fiatalokkal es tudnatok talalkozni. szerintem az osszekoltozes az tul korai, ebben egyetertek vele.

foleg ha nem is vagytok osszeszokva, ritkan talalkoztatok eddig is, fura lenne. de kozeliteni egymashoz, kozelebb koltozni egymeashoz viszont jo otlet, de ha o nem akarja, te nem tehetsz semmit.

tudom rossz erzes, mert szereted, es nem tudom milyen tanacsot tudnek adni, mert tudom, hogy tenyleg k..a nehez lemondani arrol akit tiszta szivbol szeretsz. lehet hagyni kellene a dolgokat, hogy minden menjen alakuljon magatol, aztan majd idovel kiderul mi ertelme volt vagy egyaltalan volt e ertelme ennek a kapcsolatnak.

2011. nov. 4. 21:30
 34/53 anonim ***** válasza:
szerintem a dolgokat neki is tisztaznia kell sajat magaban, csakis sajat maga tud rajonni majd arra, hogy mi a fontos az eletben, es mi mennyit er. hiaba is szeretned vele megertetni, hogy mi a fontos, ezt mindenkinek sajat maga kell megtanulnia, sajat tapasztalat. jobb lenne ha egyedul hagynad, gondolkozzon, gondolkozzon, es gondolkozzon... te megtettel mindent, nyugodt lelkiismerettel es emelt fovel folytathatod az utat, ez mar csak rajta mulik. szia
2011. nov. 4. 21:38
 35/53 A kérdező kommentje:

amugy én is azon az állásponton vagyok,h ha nekünk még van együtt dolgunk az életben akkor majd visszatalálunk 1máshoz..

amugy ő focista szal ez a munkája is de már nem kell sehova szal most nincs munkája..és én mondtam neki,h ha ugy van akkor abba a 3hónapba még hozzám is költözhetne..azt mondta h ezzel nem is lenne gond,de értsem meg,h nem tud maradni mert nem számítanak rá.

és azt mondta,h menjek Pestre,meg mondtam h nem akarom megint elveszíteni erre azt mondta h ugyis Pestre kerülök majd..meg majd találok vkit..

csak hát nekem ugye itt az egyetem..és az esett rosszul h ő elvárná h én Pestre menjek miatta,de ő csak 3 hónapot nem tud itt maradni..

meg olyanokat mondott h én őt szégyellem,mert a szüleimnek nem mutattam be..ők meg ezt az elejétől kezdve ellenezték...

mind1 majd úgyis lesz valahogy...:)

2011. nov. 4. 21:44
 36/53 A kérdező kommentje:
és nagyon szépen köszönöm neked de tényleg.:) szia..:)
2011. nov. 4. 21:45
 37/53 anonim ***** válasza:

Durván kész van a sztori.

13 év korkülönbség. Ha nem látod magadtól, nem tudom megmagyarázni.

És nyilván belőlem sem lesz ilyen szemét alak, tíz év múlva, mire rengeteg sikertelenséget könyvelhetek majd el. A TI viselkedésetek miatt leszünk olyanok, mint amilyenek. Ez nem mentség, hanem ok.

2011. nov. 5. 20:54
 38/53 A kérdező kommentje:
h érted azt h nem látom magamtol??ezzel mire célzol? megmagyaráznád?
2011. nov. 5. 21:33
 39/53 anonim ***** válasza:
Mi, férfiak, egyszerűek vagyunk. Remélem ezt nem kell magyarázni. Szerinted 34 éves fejjel mi a max. amit remél egy 21 évestől? Szerinted olyan bonyolult a válasz? Erre mondom, hogy nem tudom neked megmondani, mert annyira egyszerű, hogyha magadtól nem jössz rá, vagy inkább nem látod be, akkor mondhatok akármit.
2011. nov. 5. 22:07
 40/53 A kérdező kommentje:
azt kell mondjam igazad van..mert ha én képzelem magam az ő helyébe akkor valószínű h én se tudnék hinni egy olyan kapcsolatban amelyben 13év a korkülönbség..bár elég komolytalan 34 éveshez képest,ami zavar..csak azt hittem,h megismert annyira,h higgyjen bennem..bár az ő álláspontját is meglehet érteni csak nem így kellett volna rendeznie a dolgokat..
2011. nov. 5. 22:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!