Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy képes valaki arra, h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki arra, h a másikat megcsalja? Én ezt komolyan nem értem.

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom megérteni azokat az embereket(pl exem)aki azt állítja,h tisztel és szeret és tényleg jól érzi velem magát, ennek ellenére képes lefeküdni 1 idegennel v az exével miközben barátnője van..egyszerűen nem fér a fejembe,h pl ott vannak 1 buliba és nem képes valaki legalább a csóknál megállni hanem még folytatják tovább..és h akkor nem jutok eszébe?? annyira nem értem,és nem tudom elképzelni h én a másikat megcsaljam v bármi,és nem értem miért nem lehet előtte a meglévő barátnővel szakítani..

21/L

2011. nov. 4. 15:39
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:

Tanultam belőle az biztos..csak rossz,h ezt kaptam cserébe miközben én kajáltattam meg mikor bajban volt azonnal hozzám fordult..

De,h ezt tette velem,nem tudom neki tiszta szívből azt kívánni h akkor legyen boldog..inkább azt szeretném,h kapja vissza a jövőben és akkor talán felfogja a tetteinek a súlyát..

2011. nov. 6. 10:21
 52/53 anonim ***** válasza:
Ilyen nem történhet vele, mert nem így fogja fel a dolgokat. Nem fogja "visszakapni".
2011. nov. 6. 12:28
 53/53 A kérdező kommentje:
inkább csak akkor gondolkodna el magán,és a történteken ha majd megöregszik és magányos lesz,nem lesz mellette senki..de addig lehet,h nem..
2011. nov. 6. 18:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!