Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FELHÁBORÍTÓ? A fiam szerető lett!
Én is voltam szerető a 20-as éveim elején. A lány csak pár évvel volt idősebb. A szüleim nem tudtak a kapcsolatról. Viszont mondta egy-két barátom, hogy miattam nem fogja elhagyni a férjét és jobb lenne kivárnom, hogy elválnak. Végül nekem volt kevés a szeretői státusz.
Azóta született egy gyerekük és együtt vannak. Én meg túl vagyok egy váláson is.
A barátnőmért egy éve aggódik az anyja. Feleslegesen. Pedig most már nem a 20-as éveinkben járunk.
Felháborító. Nem is vagyok büszke a szeretői múltamra, de ez van.
Én egyszer megégettem magam nagyon, azóta nem megyek bele "túl komoly" kapcsolatba. Viszont nem vagyok az egy éjszakások híve sem. Ezért jelen állapotban a szeretői viszonyok számomra kielégítőek. És nagyon jól tudnak működni, amíg egyik fél sem akar többet.
Egyébként előző hozzászólásom vajon miért 0%? Nem írtam véleményt benne semmiről, egyszerű tény közöltem, amelynek más számára nincs hasznossága, vagy nem hasznossága :-P
Azért vagy anya, hogy kétségbe legyél esve. DE. A fiadat hagyd ki a kétségbeesésből :)
Amúgy, csak tipp, mi van ha nem is szerelmes de azt már nem vette volna be a gyomrod, hogy csak szexelni akar a hölggyel?:)))
#7 vagyok.
Valaki azt írta itt előttem, hogy: "De az a tapasztalat, amit egy NŐ terén most összeszed, az pótolhatatlan" -> az egész hozzáaszólását olvasd el, mert nagyon igaza van, és mert vissza akarok majd rá utalni.
Na ezért. Ugyanebben a korban tettem ugyanezt tettem.
Először is mert a nő adott magára, és szép volt és nem hagyta el magát, mint pár mai tinédzser (igen, a plázap.csák között is sok ilyen van.)
Másodszor is meg tényleg a fent idézett ok miatt. Az a nő már elég sokat látott. Először is pontosan tudja, hogy elégítse ki a fiadat. Másrészt viszont nem is fog finnyáskodni, meg nem jön a "most ok nélkül várunk három hónapot az első szexel mert nem akarom korábban nem tudom megindokolni miért, de addig te vagy a fiú és bizonyíts, h nem egy éjszakára kellek" eset. Amit elég sok húsz körüli lánynál meg lehet találni (tisztelet a kivételnek!)
ÉS mondjuk 3 hónap után simán dob, vagy ami rosszabb, megtörténik a dolog, és holt rossz a csaj az ágyban. És azt hiszi, hogy akkor most milyen jó, és örüljek, hogy végre odaadta magát. Ehelyett kapott valakit, aki maximálisan ki tud elégíteni. Ráadásul ahogy az idézett hozzászóló is írta, baromi sokat lehet egy ilyen nőtől tanulni, amit később nagyon fog kamatoztatni.
De ő mindig csak szeretője lesz ennek a nőnek. Ezt a helyzetet kell elfogadnia. ÉS tudatosítani, hogy ne tápláljon ilyen érzéseket a nő felé, mert a kapcsolat ideje véges.
És ne parázz. Ha ő többet fog akarni, a nő meg nem, akkor úgyis véget ér a dolog. Utána nagyon rossz lesz, depressziós lesz esetleg, meg szerelmi bánatos, de ez kiheverhető. Akkor is állj majd mellette, és ne károgd felette a "lám én megmondtam" című szöveget.
Hagyd, hogy had élvezze, de vigyázz majd rá akkor, hogy szerelmi bánatból ne csináljon semmi hülyeséget.
Jó hosszú lett. Ha nem világos valami, akkor szólj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!