Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még szerető férfi? Őszinté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még szerető férfi? Őszintén a barátnőjét előtérbe helyező hűséges 20on éves pasi?

Figyelt kérdés
Egyre több és több rémhírt hallok a széthullott kapcsolatokról és látok az ismerőseim körében. Hihetetlen kedves, jólelkű pasikról derülnek ki olyan dolgok, hogy feláll a szőr a hátamon!! Hónapok óta csalják a barátnőjüket, vagy épp minden adandó alkalommal a pincércsajjal. Szép párok mentek szét mostanában elég sokan errefele. Egyre kevéssbé hiszek a szerelemben és, hogy van olyan pasi, aki tényleg szereti és tiszteli a barátnőjét és nem lép félre. Természetesen nem csak pasikra értem. Szemét r.bancokról is sokat hallok!! De én soha egy barátomat sem lettem volna képes megcsalni. Valaki megnyugtatna?
2012. jan. 17. 19:00
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
jelen
2012. jan. 17. 19:02
 2/55 anonim ***** válasza:

Van, én olyan vagyok. Bizonyítani persze nem tudom. Vagy elhiszed, vagy nem.

F/28

2012. jan. 17. 19:03
 3/55 anonim ***** válasza:
100%
Akad, de már egyre kevesebb. Mi is igazodunk a "trendhez".
2012. jan. 17. 19:04
 4/55 anonim ***** válasza:
100%

nem tudlak megnyugtatni, mivel ma már akármelyik discoban előfordulnak 14 év körüli lányok akik bármikor bármilyen idegent leszopnak. ergo 20 éves korukra már több pénisz járt a szájukban, mint kilincs a kézben... egy pénisz szagú csajjal nehéz rendesen bánna :) már a tudat is fáj...

szerencsére az én barátnőm rendes, legalábbis én úgy hiszem és úgy ismerem, hogy én vagyok neki az első, és én is nagyon szeretem őt, bármit megtennék érte... dehát a kivétel erősíti a szabályt... tehát rajtunk kívül a világ romlott!!!!!

2012. jan. 17. 19:04
 5/55 anonim ***** válasza:

Az én férjem 30 éves. Tűzbetenném érte a kezem.

Vannak rendesek, csak emellett nagyon sok a mocsok is. Sajna ezekről többet hallani, mert a rendes, kedves férfiak nem beszédtéma, csak a felháborítóan viselkedők...

2012. jan. 17. 19:05
 6/55 anonim ***** válasza:
15%
Én tipikusan a rendes pasik közé vagyok sorolva. Mégis... ahogy írod.. bármelyik adandó alkalommal megcsalnám a barátnőmet egy jó csajjal. Ez van, minden pasi ilyen, mégha nem is látszik rajta egyáltalán, akkor is. Ilyen a világ szivi :)
2012. jan. 17. 19:05
 7/55 anonim ***** válasza:
Sablon duma, hogy "az én párom más...", ezért ezt nem mondom, fogalmam sincs mit csinál, amikor nem vagyunk együtt. De Ő pl az én szememben olyan pasi, akit a kérdésben leírtál. Az biztos, hogy én vagyok előtérbe helyezve, alapvetően ő az, aki többet "szenved" a másikért, vagyis értem. Sokáig én voltam a dominánsabb a kapcsolatunkban, szerencsére ez mára kiegyenlítődött. Figyelmes, kedves, szépnek lát, ezt mondja is. Vicces, okos, látom a szemein, hogy szeret. Elvileg még soha nem csalta meg egyik barátnőjét sem, a legundorítóbb dolognak tartja.
2012. jan. 17. 19:06
 8/55 A kérdező kommentje:

6os - fejtsd ki kérlek a dolog miértjét

:(:( nagyon szomorú vagyok

2012. jan. 17. 19:07
 9/55 anonim ***** válasza:
Ja, és ő 21 éves. :)
2012. jan. 17. 19:08
 10/55 anonim ***** válasza:
0%
6-nál a pont. Vagy elfogadja valaki, vagy nem.
2012. jan. 17. 19:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!