Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még szerető férfi? Őszintén a barátnőjét előtérbe helyező hűséges 20on éves pasi?
Láttál már nicaraguai embert?
És mi van azokkal, akik nem a bulibajárós szubkultúra? Ugye nem hiszed, hogy az ismeretségi köröd lefed minden létező embertípust? És ez még csak a típus, a személyiség ezen belül is változhat.
madarat tolláról, embert barátjáról... közhely, de igaz.
Te, aki amellett kardoskodsz, hogy minden pasi ku.vapecér, (annak ellenére, hogy írnak férfiak magukról, hogy ők nem, de nyilván, te az anonimitásba burkolózva jobban tudod)neked a baráti köröd is olyan, mint te. Hasonló, hasonlót vonz. Ezért hiszem el neked, hogy a TE KÖRNYEZETEDBEN mindenki csalja a barátnőjét/feleségét.
Képzeld, az én környezetemben meg nem így van. De nyilván, te ezt is jobban tudod, hiszen oszlopos tagja vagy a baráti körömnek.
# 39!
Figyelj Romeo, nálad valami nagyon nincs rendben... Mellesleg nem vitatkozni akarunk veled, mert képtelen vagy elfogadni a világot olyannak, amilyen. Felőlem pisálhatsz széllel szemben, nem az én nadrágom lesz hugyos...:)
ha csak ennyi kellene... itt vagyok, egynek. nem mintha ezt értékelnék a lányok, szóval sokra nem megyek vele.
24f
# 46
Én nem a világról beszélek, te elmeroggyant. Nem azt mondom, hogy márpedig az összes férfi hűséges, ahogy te, hogy az összes férfi hűtlen. Én csak annyit mondok, hogy VAN egyáltalán hűséges férfi, például én! Sem azt nem mondom, hogy mind olyan, sem azt, hogy mennyi, csak annyit, hogy van, és kész. Ezen mi olyan érthetetlen és elfogadhatatlan? Alapfokú logika megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!