Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még szerető férfi? Őszinté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még szerető férfi? Őszintén a barátnőjét előtérbe helyező hűséges 20on éves pasi?

Figyelt kérdés
Egyre több és több rémhírt hallok a széthullott kapcsolatokról és látok az ismerőseim körében. Hihetetlen kedves, jólelkű pasikról derülnek ki olyan dolgok, hogy feláll a szőr a hátamon!! Hónapok óta csalják a barátnőjüket, vagy épp minden adandó alkalommal a pincércsajjal. Szép párok mentek szét mostanában elég sokan errefele. Egyre kevéssbé hiszek a szerelemben és, hogy van olyan pasi, aki tényleg szereti és tiszteli a barátnőjét és nem lép félre. Természetesen nem csak pasikra értem. Szemét r.bancokról is sokat hallok!! De én soha egy barátomat sem lettem volna képes megcsalni. Valaki megnyugtatna?
2012. jan. 17. 19:00
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
80%

Hatoska kifejtésében (ha lesz egyáltalán) valamiért az evolúciós félreértelmezett maszlagdumát sejtem, majd meglátjuk. (Amúgy aki elhiszi azt, hogy márpedig a fajfenntartás meg ösztönök miatt teljesen legitim, hogy mindenkit meg akar dugni, az ott helyben lemond emberi mivoltáról, és ezáltal minden jogáról, és kb egy haszontalan kutya szintjére degradálja magát, csak szólok.)

Igazat adok viszont Ötöskének, aki rendes, az egyfolytában rendes, és nincs "hírértéke", míg a felháborító eseteket könnyen megjegyzed. Lehet a környezetedben is van több ilyen is, csak nem tűnnek föl. Nem annyira vészes a helyzet, mint hiszitek.

Az "én párom milyen" helyett azt mondom, hogy én vagyok ilyen! Magamat csak ismerem... 100,00%, hogy soha nem csalom meg a barátnőm, nem használom ki sehogy, nem ölöm meg rotációs kapával (bár itt most ezekről nem volt szó), és kész, ez így van. Gyanakodni lehet, nem elhinni lehet, hazugot kiáltani lehet, de nincs értelme, attól még nem lesz az úgy. Pont egy másik kérdésben korholtam le a sok rosszindulatú gyanakvót, hogy sose lesz boldog élete... hát aki nem képes elhinni, hogy a párja tényleg hűséges, annak sem. Ha nem hiszi el, akkor miért a párja?

2012. jan. 17. 19:13
 12/55 A kérdező kommentje:
annyira szeretnék hinni!! de megint egy nagyon rendes, kedves odaadó srácról derült ki, hogy többször megcsalta már a barátnőjét egy fullos qrvával
2012. jan. 17. 19:15
 13/55 A kérdező kommentje:
11- köszi a válaszodat
2012. jan. 17. 19:15
 14/55 anonim ***** válasza:
0%
A 11-esre ne hallgass. Vannak akik nem ismerik be és szeretnek mártírkodni...
2012. jan. 17. 19:16
 15/55 anonim ***** válasza:
Jelen
2012. jan. 17. 19:19
 16/55 anonim ***** válasza:

# 14

Elárulom, hogy nincs olyan tulajdonság, amit az emberiség/férfitársadalom/nőtársadalom MINDEN tagjára érvényesnek lehetne tekinteni, pláne nem egy ilyen bonyolult összetételűt. Aki azt mondja, hogy "mindenki olyan, aki mást mond, hazudik", arról 100,00%-ban megállapítható, hogy téved, és ezen felül még hülye is, tehát mégannyira sem kéne rá hallgatni. Na meg rosszindulatú is...

Az meg pont nem mártírkodás amit írtam, még fogalomzavar is. Tiszta jó.

2012. jan. 17. 19:26
 17/55 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de azt tapasztalom, hogy a pasik nagyrésze hűtlen. Főleg a több tízésves házasságoknál.. ritka olyan, hogy pl. egy férfi 30 éves házasságban 30 évig egyszer sem csalta meg a feleségét. Ennek ellenére hinni kell, mert lehet, hogy akad egy pár. De ennek az aránya szerintem 90%hűtlen, 10%hűséges. Sokszor a nő nem is tud róla, hogy már megcsalták/folyamatosan csalják (általában kiderül, de egy pl. egy egyszeri esetnél nem biztos). Aztán lehet lepontozni, meg mondani, hogy nem így van, de szerintem én sosem fogok megbízni egy férfiban sem. (Személyes tapasztalatok és a környezetemben élők tapasztalatai miatt főként)

És most írhatják a pasik, hogy a nők is ilyenek.. szerintem a nőknél kevesebb hűtlen van (kb 50-50%). Meg, hogy a nők kihasználják a férfiakat.. de kihasználni csak azt lehet aki hagyja magát, az őszintén szerintem meg is érdemli nőkben/férfiakban egyaránt.

20L

2012. jan. 17. 19:27
 18/55 anonim ***** válasza:
0%

# 16!

Felőlem játszhatod itt a jófiút... Attól még a tények, tények maradnak.

2012. jan. 17. 19:29
 19/55 anonim ***** válasza:
36%
6.-os válaszoló vagyok. Nos kifejtem. Nekem a szüleim elváltak, a válás oka többrétű, de tény, hogy korán házasodtak és mindkettőjüknek az első kapcsolata volt, első szerelem volt meg minden. Az apám engem arra tanított, hogy 30 éves korom előtt semmiképp se nősüljek meg, addig csajozzak össze-vissza, ismerjek meg minnél több nőtípust, hogy kiderüljön kihez illek legjobban. Nyilván nem akarja, hogy majd az én házasságom is tönkremenjen, csak jót akar. Rám erős hatást gyakorolt ez a tanács, olyannyira, hogy még amikor igazán mélyen szerelmes voltam egyik bnőmbe, teljes mértékben csak ő érdekelt mint nő, akkor is megtettem, hogy "megcsaljam" egy másik csajjal akinek bejöttem. De hozzátenném, hogy csak fizikailag csaltam meg, érzelmileg nem. Szóval nézőpont kérdése, lehet hazudozni, én külsőre egy teljesen visszafogott, orvosi egyetemista srác vagyok, nem az a "rosszfiú" típus, de tudom hogy ezek csak álarcok, mindenki férfi, mindenkiben benne van ez.
2012. jan. 17. 19:36
 20/55 anonim ***** válasza:
0%

"mindenki férfi, mindenkiben benne van ez."

Feleslegesen magyarázod el nekik, nem fogják megérteni/elfogadni. Engem is csak lepontozni tudnak. De hát fáj az igazság... Úgyhogy megértem őket.

2012. jan. 17. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!