Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még szerető férfi? Őszintén a barátnőjét előtérbe helyező hűséges 20on éves pasi?
19:36 - Így mindjárt más, ha csak keféltél mással a barátnőd mellett.
Érdekes hozzáállása van egyes embereknek
# 18
Milyen tények?? Bizonyítanád? Attól, hogy te erkölcstelen vagy, még nem lesz mindenki az.
# 19
Aha, már megint egy esetből extrapolál valaki az egész világra, és akkor az már úgy van bárki bármit mond... nem tudom felérni ésszel, hogy lehetnek egyesek ennyire visszamaradottak értelmileg, hogy azt higgyék, hogy ez működik...
# 23!
Így van, de ez már legyen az ő bajuk.:)
# 22!
Te is az vagy, csak még nem tudsz róla. De mondom, játszd meg a jófiút... Nekem mindegy mit csinálsz.
"Nem is osztom az eszemet tovább, éljenek csak az álomvilágukban, hogy majd jön egy jóképű, izmos herceg, aki majd csak őket fogja szeretni és hűséges lesz az idők végezetéig, észre sem vesznek semmilyen nőt rajtuk kívül, viszont a hercegüket minden nő megnézi és irígykedik majd. Ezek az úgynevezett leányálmok. :)"
#7es vagyok. Én pl egyáltalán nem várom el, hogy észre se vegyen semmilyen nőt. Felőlem aztán azt néz meg, akit akar. Még akár el is képzelheti ruha nélkül, ki is csaphatja rá, nekem tökmindegy. Attól még, hogy az ember szerelmes, egy idő után azért észreveszi a szépet maga körül, ez nyilvánvaló. Az is teljesen érthető, hogy a páromnak nem csak én tetszem.
Itt egyedül az a lényeg, hogy a gondolatokból nem lesznek tettek. Az én barátom normális, ésszerűen gondolkodó ember, és ha bennem megtalálta mindazt, amit félne elveszíteni, ráadásul én vevő vagyok napi akárhány menetre, meg felőlem aztán hozhat csajt is, ha változatosságra vágyik, akkor nem fogja ezt kockáztatni, csak azért, hogy megdugjon egy üresfejű kis ribancot, és hazudjon nekem. Nem vagytok állatok, éppen ez különböztet meg benneteket tőlük, hogy TUDTOK GONDOLKODNI, látjátok a következményeket. Ha ennyit megér egy új punci, hát lelke rajta.
ha lesz bnőm aki tetszik, nem csalnám meg... ha egy szintel dögösebb a csaj akkor se. Ha bnőm nem egy nagy szám lenne akkor is max egy bombázóval. De nekem csak olyan kell aki tetszik, igényeim a földön járnak, szal kizárt hogy ilyen előfordulna:)
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!