Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még szerető férfi? Őszinté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még szerető férfi? Őszintén a barátnőjét előtérbe helyező hűséges 20on éves pasi?

Figyelt kérdés
Egyre több és több rémhírt hallok a széthullott kapcsolatokról és látok az ismerőseim körében. Hihetetlen kedves, jólelkű pasikról derülnek ki olyan dolgok, hogy feláll a szőr a hátamon!! Hónapok óta csalják a barátnőjüket, vagy épp minden adandó alkalommal a pincércsajjal. Szép párok mentek szét mostanában elég sokan errefele. Egyre kevéssbé hiszek a szerelemben és, hogy van olyan pasi, aki tényleg szereti és tiszteli a barátnőjét és nem lép félre. Természetesen nem csak pasikra értem. Szemét r.bancokról is sokat hallok!! De én soha egy barátomat sem lettem volna képes megcsalni. Valaki megnyugtatna?
2012. jan. 17. 19:00
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
0%
Előző: hidd el előfordulna, csak mivel "a szinted a földön van", feltételezem nem vagy vmi jó pasi, nem válogathatsz a nők közül, örülsz ha jut neked 1 is. Ezért gondolkodsz így. Minden magányos pasi ezzel áltatja magát, de ha sikereid lennének a csajoknál, egészen más lenne a helyzet.
2012. jan. 17. 20:12
 32/55 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem több választ ne írj nekik. Kötik az ebet a karóhoz:D De nem akarom őket bántani. Elhiszem, hogy jobb egy álomvilágba menekülni, mint szembesülni a valósággal.
2012. jan. 17. 20:15
 33/55 anonim ***** válasza:
100%

Ja, azt kihagytam, hogy aki nem hiszi, nyugodtan tesztelhet.

És igen, drága 74%-os Főidióta, sokkal könnyebb csak ismételgetni a baromságodat, hogy "úgyis igazam van", mintsem akármilyen érvvel alátámasztani. Ahhoz már gondolkodni kéne, pfuj. De már nem várom el, kiderült, hogy egy főtt tojás értelmi szintjén állsz. A valóság megismerését inkább hagyd azokra, akiknek van agyuk.

2012. jan. 17. 20:17
 34/55 anonim ***** válasza:
0%

Hát a magam részéről szórakoztatóbb oktatni őket a valóságról, mint biokémiát magolni :D

Bár haszontalan amint láthatod :D

2012. jan. 17. 20:18
 35/55 anonim ***** válasza:
100%
Miért olyan kurv@ nehéz felfogni, hogy NEM vagyunk egyformák, és van aki tiszteli annyira a barátnőjét, hogy NEM fog mellette félrekúrni????
2012. jan. 17. 20:20
 36/55 anonim ***** válasza:
0%

# 33!

Öreg, már mondtam, hogy nekem mindegy mit hiszel és mit nem. Ha úgy gondolod, hogy továbbra is homokba dugod a fejed, ám legyen. Engem nem zavar, nekem nem ártasz vele:)

2012. jan. 17. 20:21
 37/55 anonim ***** válasza:
0%
Fel nem foghatom, hogy egy anonim, név nélküli, személytelen oldalon miért kell jópofizni, állítani a szépet és a jót. Te már annyira megszoktad, hogy adod a jófiút az életben, hogy reflexeddé vált. Gondolom nem sok nővel volt még dolgod, jó csajjal meg egyáltalán nem.
2012. jan. 17. 20:26
 38/55 anonim ***** válasza:
100%
20:26 - figyelj, az hogy te nem bírsz a farkaddal, az a te bajod. Képzeld, volt már dolgom nagyon vonzó 10/10-es csajjal. És??? Ha valakit szeretek (nem csak kefélni szeretek vele, hanem szeretem az egész nőt úgy ahogy van) akkor NEM fogom megcsalni.
2012. jan. 17. 20:33
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen nyomorult érvet kértem!! NEHÉZ???

Nem jópofizok, csak nem bírom az idiótákat. Nagyon nem. Ha értelmes vita lenne, az más lenne, de ez nem az, csak két nyomorult csimpánz megtalálta a controlcét és ütlegeli, ahol éri, és azt hiszi, okos. Én meg mint Don Quijote megyek a szélmalmok ellen, és csak reménykedem, hogy azért valakinek valahol leesett a lényeg, és képes volt felfogni, amit írok, ha már nektek nem sikerült.

(Ja, másfél éve van egy álomnő barátnőm...)

2012. jan. 17. 20:33
 40/55 anonim ***** válasza:
19%

Akkor hadd meséljek egy példát, ti 10-es álomnővel hencegő jófiúk :)

A volt lakótársam (sajnos már nem az, átment másik városba tanulni) pl. együtt járt 2 évig egy bombázó csajjal. Emellett persze a legtöbb buliban megismerkedett csajokkal és fel is hozta az albiba, ez történt vagy 30szor, hallottam is belőle sokat :D, persze mindig lebukott a facebook, sms-ek által, volt olyan is, hogy a bnője is ott volt amikor másik csajjal smárolt. 2 évalatt minden 1-2 hetente szakítottak a csaj mindig hisztizett, vergődött, sírdogált más pasiknak, hogy milyen szemét a pasija. A jó fiúk, a "barát zónáiba tartozók" mindig megnyugtatták, aztán amikor kiheverte mindig visszament a pasijához aki megcsalta és ez így ment tovább. Akkor jöttem rá, hogy az ilyen pasikra buknak a csajok, akikre a többi csaj is, szarul esik nekik ha megcsalják őket de mégis vonzódnak az alfahímhez, a rendes pasikkal meg csak dumálnak, de szex gondolatától is undorodnak egy mankóval.

Ez alapján kétlem, hogy nektek bármilyen jó nőtök, vagy egyáltalán valamilyen nőtök is van. Írni bármit lehet :)

2012. jan. 17. 20:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!