Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még szerető férfi? Őszintén a barátnőjét előtérbe helyező hűséges 20on éves pasi?
Ja, azt kihagytam, hogy aki nem hiszi, nyugodtan tesztelhet.
És igen, drága 74%-os Főidióta, sokkal könnyebb csak ismételgetni a baromságodat, hogy "úgyis igazam van", mintsem akármilyen érvvel alátámasztani. Ahhoz már gondolkodni kéne, pfuj. De már nem várom el, kiderült, hogy egy főtt tojás értelmi szintjén állsz. A valóság megismerését inkább hagyd azokra, akiknek van agyuk.
Hát a magam részéről szórakoztatóbb oktatni őket a valóságról, mint biokémiát magolni :D
Bár haszontalan amint láthatod :D
# 33!
Öreg, már mondtam, hogy nekem mindegy mit hiszel és mit nem. Ha úgy gondolod, hogy továbbra is homokba dugod a fejed, ám legyen. Engem nem zavar, nekem nem ártasz vele:)
Egyetlen nyomorult érvet kértem!! NEHÉZ???
Nem jópofizok, csak nem bírom az idiótákat. Nagyon nem. Ha értelmes vita lenne, az más lenne, de ez nem az, csak két nyomorult csimpánz megtalálta a controlcét és ütlegeli, ahol éri, és azt hiszi, okos. Én meg mint Don Quijote megyek a szélmalmok ellen, és csak reménykedem, hogy azért valakinek valahol leesett a lényeg, és képes volt felfogni, amit írok, ha már nektek nem sikerült.
(Ja, másfél éve van egy álomnő barátnőm...)
Akkor hadd meséljek egy példát, ti 10-es álomnővel hencegő jófiúk :)
A volt lakótársam (sajnos már nem az, átment másik városba tanulni) pl. együtt járt 2 évig egy bombázó csajjal. Emellett persze a legtöbb buliban megismerkedett csajokkal és fel is hozta az albiba, ez történt vagy 30szor, hallottam is belőle sokat :D, persze mindig lebukott a facebook, sms-ek által, volt olyan is, hogy a bnője is ott volt amikor másik csajjal smárolt. 2 évalatt minden 1-2 hetente szakítottak a csaj mindig hisztizett, vergődött, sírdogált más pasiknak, hogy milyen szemét a pasija. A jó fiúk, a "barát zónáiba tartozók" mindig megnyugtatták, aztán amikor kiheverte mindig visszament a pasijához aki megcsalta és ez így ment tovább. Akkor jöttem rá, hogy az ilyen pasikra buknak a csajok, akikre a többi csaj is, szarul esik nekik ha megcsalják őket de mégis vonzódnak az alfahímhez, a rendes pasikkal meg csak dumálnak, de szex gondolatától is undorodnak egy mankóval.
Ez alapján kétlem, hogy nektek bármilyen jó nőtök, vagy egyáltalán valamilyen nőtök is van. Írni bármit lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!